Engellilergücü İstanbul'a hazırlanıyor

Ampute Futbol Süper Ligi 6. Hafta maçları Pazar günü yapılan müsabakalarla tamamlandı.

Ampute Futbol Süper Ligi 6. Hafta maçları Pazar günü yapılan müsabakalarla tamamlandı. Konya'nın tek süper lig temsilcisi Konya Engelliler Gücü Ampute Futbol Takımı sezonun 6. hafta maçında  sahasında Şahinbey Belediye Ampute Futbol Takımını ağırladı. Maçın başından sonuna kadar rakibine oranla üstün bir oyun sergileyen yeşil-beyazlı ekip  sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. Konya Engelliler Gücü Ampute Futbol Takımı arka arkaya üçüncü galibiyetini almış oldu. Bu galibiyetle puanını 12 yapan yeşil-beyazlı ekibin sıralamadaki yeri değişmedi ve haftayı 4. sırada kapattı.
Maçın ardından Konya Ampute Futbol takımı yöneticisi Mehmet Petekçi yaptığı açıklamada takımlarının galibiyet serisi yakaladığını ilk yarıda kalan 3 maçı da kazanmak istediklerini ifade etti. Petekçi, “ iyi bir seri yakaladık. Art arda 3 maç kazandık. İlk deverede kalan maçlarımızı da kazanarak devreye moralli girmek istiyoruz. Bu galibiyetmeri amacak güce sahibiz. Hafta sonu İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı ile deplasmanda karşılaşacağız Bu maçın hazırlıklarını moralli bir şekilde sürdürüyoruz. İstanbul deplasmanında  İstanbul'da yaşayan Konyalıların bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz” diye konuştu.
Sezonun 6. haftasında alınan sonuçlar şu şekilde: Kayseri Bed.Eng.Genç.- Antalya Engelliler 4-0, Konya Engelliler Gücü-Şahinbey Bel.Gençlik 3-1, İstanbul Yeditepe Engelliler-Kara Kuvvetleri Gücü 1-2 Ayyıldız-Malatya Bed.Eng.1-2, Ankara Yeni Mah. Bel. Eng.Genclik- İstanbul Özürlüler:1-0

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri