Engelliler Gücü tek golle kazandı

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Ampute Futbol Süper Ligi 10. Hafta maçları ile devam etti. Süper lig temsilcimiz Konya Engelliler Gücü Ampute, Malatya Bedensel Engelliler Ampute Futbol Takımına konuk oldu.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Ampute Futbol Süper Ligi 10. Hafta maçları ile devam etti. Süper lig temsilcimiz Konya Engelliler Gücü Ampute, Malatya Bedensel Engelliler Ampute Futbol Takımına konuk oldu. Temsilcimiz ligin devre arasında iki yeni yabancı oyuncu transferi yaparak yükselişe geçmeyi planlayan Malatya ekibini 48.dakikada kaptan Aykut Taylan Ünlü’ nün kafa golü ile 1 – 0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Süper Ligde alınan diğer sonuçlar ise şöyle; TSK Rehabilitasyon Merkezi Eng. 5 - 2 İstanbul Yeditepe  Engelliler, Ankara Yenimahalle Bel. Eng. 2 - 1 Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Kayseri Melikgazi Belediyesi Bed.Eng. 0 - 1 İstanbul Özürlüler, Antalya Engelliler 1 - 1 Ankara Genç Engelliler Ampute

Alınan bu sonuçların ardından TSK Rehabilitasyon Merkezi Eng. Ampute Süper Lig liderliğini sürdürürken, temsilcimiz de 6. sıradaki yerini korudu.

Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü Başkanı İzzet Soydabircan maç sonu yaptığı açıklamada, zorlu Malatya deplasmanında mükemmele yakın bir oyun oynamak suretiyle seyir zevki sunan oyuncularını ve teknik heyeti alınan galibiyetten dolayı tebrik etti. Yeni yabancı oyuncu transferleri ile güçlenen Malatya ekibi karşısında maçın sonuna kadar oyun disiplininden kopmadan mücadele ederek 3 puanı hak ettiklerinin altını çizen Soydabircan, Süper ligde yeniden yükselişe geçmek istediklerini ve bunun için yoğun antrenman programı uyguladıklarını kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri