Engelliler Gücü İbni Sina’ya konuk oldu

Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı oyuncuları Seyit Karadağ ile Fahri Ardıç sosyal sorumluluk faaliyetleri çerçevesinde Özel İbni Sina Sağlık Meslek Lisesinde düzenlenen programa konuk oldu.

Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı oyuncuları Seyit Karadağ ile Fahri Ardıç sosyal sorumluluk faaliyetleri çerçevesinde Özel İbni Sina Sağlık Meslek Lisesinde düzenlenen programa konuk oldu. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programda Karadağ ve Ardıç Ampute futbol ve sporun engelli bireylere sağladığı katkıları anlattı. Ampute Milli Takım maçlarından kesitlerin de izlendiği programda engelli sporcuların azmi ve gayreti öğrencilere duygu dolu anlar yaşattı.

Programın sonunda oyuncular öğrencilere top ve forma, öğrenciler ise futbolculara kendi yaptıkları resim tablosunu hediye etti. Program tüm katılımcıların hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi. 

Milli oyuncu Seyit Karadağ program sonunda yaptığı açıklamada sosyal sorumluluk bilinci içerisinde yapılan bu tür programlara katkı vermekten çok mutlu olduklarını, engelli öğrencilere engellerin nasıl aşılabileceğini, engelsiz öğrencilere ise engellilerin azim ve gayretlerini anlatarak hayata daha sıkı sarılmalarını anlatmaya çalıştıklarını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri