Engelliler, Ampute Ligine hazırlanıyor

İki sezon önce kurulan Ampute Futbol Süper Liginde Konyayı temsil eden ve başarılı sonuçlara imza atan Konya Engelliler Gücü, yeni sezon çalışmalarına başladı
Engelliler, Ampute Ligi’ne hazırlanıyorİki sezon önce kurulan Ampute Futbol Süper Liginde Konya’yı temsil eden ve başarılı sonuçlara imza atan Konya Engelliler Gücü, yeni sezon çalışmalarına başlarken Kulüp Başkanı Alparslan Ünlü, “Bu sezon zirve iddiası taşıyacağız” dedi. Konya Engelliler Gücü, yeni sezon çalışmalarına başladı. İki sezon önce kurulan Ampute Futbol Süper Liginde başarılı sonuçlar alan yeşil-beyazlı takım, yeni sezonda şampiyonluk hedefliyor. Kulüp Başkanı Alparslan Ünlü yaptığı açıklamada, “Hiçbir yerden doğru dürüst destek almadan, iki sezondur ayakta durmayı ve Süper Lige tutunmayı başarıyoruz. Aslında başarılı sonuçlar da aldık, ne var ki sezon sonlarına doğru maddi anlamda yıpranınca daha yukarılara çıkamadık. Yeni sezonda hedefimiz büyük, kadromuzda milli oyuncular ve bir yabancı oyuncu var. Ayrıca ikinci bir yabancı daha almayı planlıyoruz.
Şampiyonluktan başka düşüncemiz bulunmuyor. Çok zorlu rakiplerimiz olsa da, biz istediğimizi elde edecek güce sahibiz. Konyalı sporseverlerden tek isteğimiz, maddi destek bulamıyoruz bari manevi olarak yanımızda olsunlar. Tribünlere gelip, özellikle Konya’da oynayacağımız maçlarda bizi fair play çerçevesinde desteklesinler. Biz de onlara şampiyonluk hediye edelim. İnşallah, geçtiğimiz sezonlardaki yalnızlıkları yaşamayız” ifadelerini kullandı.  Konya Engelliler Gücü, antrenmanlarını şimdilik kros ve ağırlık çalışması şeklinde gerçekleştiriyor. Yeşil-beyazlı takımın gelecek hafta sahaya inerek, topla çalışmalara başlayacağı açıklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri