‘Engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırıyoruz’

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında; “Engelli dostu projeleri hayata geçirmeyi büyük bir sorumluluk olarak görüyoruz” dedi.

Pekyatırmacı, mesajında; “Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak, toplumla bütünleşmelerini sağlamak, geleceğe umutla bakan bireyler olarak onların da toplumsal sorumluluk almalarına öncülük etmek adına engellilerimizin de her türlü ihtiyacına cevap verecek projeler uyguluyoruz” ifadelere yer verdi.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Belediye hizmet binamızı görme engelliler için daha erişilebilir hale getirdik. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet veren “Engelli Hasta Nakil Aracı” ile tekerlekli sandalye ile yaşayan engellilerimizin yükleme ve taşıma işlemlerini yapıyoruz. Bu çalışmaların yanı sıra Selçuklu'nun 14 farklı noktasına engelli vatandaşlarımızın akülü araçlarını şarj edebilmeleri amacıyla Engelli Şarj İstasyonu kazandırdık. Ayrıca ilçemizde yaşayan engelli kardeşlerimizin akülü engelli araçlarının bakımı belediyemiz tarafından gerçekleştiriliyor. Selçuklu'da engelsiz yaşam alanları kuruyoruz. Bu yıl içerisinde Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası kapsamında 8 takımın katıldığı Selçuklu Belediyesi olarak Golbol Turnuvası düzenledik. Bu vesile ile her bireyin bir engelli adayı olduğunu hatırlamamızın önemli olduğunu düşünüyor ve tüm engelli vatandaşlarımıza ailesi ve sevdikleriyle mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ


Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri