Engel tanımayan şenlik Konyada

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) HERKESiçinFUTBOL birimi, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü bu yıl da çeşitli etkinliklerle kutluyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) HERKESiçinFUTBOL birimi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü bu yıl da çeşitli etkinliklerle kutluyor. Federasyon, 11 ilde düzenlenecek olan Engel Tanımayan Şenlikleri’nde, 600’ün üzerinde engelli vatandaşın futbol heyecanına ortak olacak.

 

Erzurum, Kırıkkale, Konya, Ankara, Elazığ, Burdur, Isparta, Bursa, Aydın, İzmir ve Denizli’de yapılacak Engel Tanımayan Şenlikleri’nde top sektirme, penaltı yarışmaları gibi etkinliklerle, görme, işitme, zihinsel ve bedensel engelli öğrencilerin futbolla tanışma ve futbol oynama imkanı bulması sağlanıyor. Engelli futboluna verilen desteğin artarak sürdüğünü belirten TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, federasyonun internet sitesinde yer alan açıklamasında şunları kaydetti: “Tüm engelli federasyonlarına verdiğimiz desteğin yanı sıra TFF olarak gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle futbola gönül vermiş ama imkan bulamamış binlerce engelli vatandaşımızı futbol topu ile buluşturuyoruz. Her yıl düzenlediğimiz Engel Tanımayan Şenlikleri ile yurdun dört bir yanında engelli çocuklara eğitim veriyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri