Endüstri 4.0 konusunda bir bilgi eksikliği var

Girişimci Genç Ufuklar Derneği (GİGUD) Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Aytaç ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İbalı, Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette Merhaba Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Muhammet Gümüş, Haber Müdürü Hâlid Şen ve Reklam Sorumlusu Mehmet Ali Nurullahoğulları hazır bulundu. GİGUD Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Aytaç, ziyarette yaptığı konuşmada, “Gençler için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Lokomotifimiz üniversite öğrencileri. Topluluklar vasıtası ile çeşitli faaliyetler gerçekleştiriyoruz. 14 topluluğu bünyemize kattık. Gençlerimiz aktif çalışıyor. Gençlik denildiği gibi sadece gezip tozmuyor, çalışıyor.

Bu yılki temamız ‘Endüstri 4.0’. Dünya dijitalleşiyor. Bu dijitalleşmeye ve değişime bizim de uyum sağlamamamız ve kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Bu konuda çeşitli faaliyetler düzenliyoruz. Üniversite öğrencilerine farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz. Kamuoyuna ‘dünyada böyle bir şey var’ diyoruz. Bu alanda çeşitli desteklemeler var. Pek çok proje ve AR-GE birimi proje gelmesini bekliyor. Fakat kamuoyunda ‘Endüstri 4.0’ konusunda bir bilgi eksikliği var. Hayatımızın her alanında Endüstri 4.0’ın oluşturduğu değişimi önümüzdeki zamanlarda göreceğiz” ifadelerine yer verdi. GİGUD Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İbalı da konuşmasında dernek olarak üniversite gençliği için çeşitli projeler hazırladıklarını belirtti.  Merhaba Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Muhammet Gümüş de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

HAMDİ BUĞUR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri