Enduro Şampiyonası'nın 6. Ayak Yarışı Fethiye'de Yapılacak

Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 6. Ayak yarışı Muğla’nın Fethiye ilçesinde 8-9 Kasım tarihlerinde yapılacak. Fethiye Orman Spor Kulübü tarafından organize edilecek Türkiye Enduro Şampiyonası'nın Altıncı Ayak Yarışı 8-9 Kasım 2014...

Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 6. Ayak yarışı Muğla’nın Fethiye ilçesinde 8-9 Kasım tarihlerinde yapılacak. Fethiye Orman Spor Kulübü tarafından organize edilecek Türkiye Enduro Şampiyonası'nın Altıncı Ayak Yarışı 8-9 Kasım 2014 tarihinde düzenlenecek.

Fethiye Esenköy mevkiindeki Akdeniz Off-Road Park’ta iki gün sürecek sezonun 6. Ayak yarışı, birbirinden heyecanlı mücadelelere ev sahipliği yapacak. Ekstrem, kros ve enduro test etabının yer aldığı Fethiye’de şampiyon adayları son yarış öncesi adeta puan savaşı yapacak. Toplam 105 km'lik yarışta sporcular 35 km'lik parkuru üç kez geçecekler. Fethiye yarışı 2,5 km Kros, 6 km Enduro ve 950 mt Ekstrem testten oluşuyor.

Fethiye Orman Spor Kulübü tarafından hazırlanan zorlu MX etabı ve orta sertlikteki enduro etaplarıyla hem yarışçılar hem de izleyiciler keyifli anlar yaşayacak. Beş ayrı kategoride farklı gruplarda koşulacak Enduro Şampiyonası'na Türkiye genelinden yaklaşık 80 yarışçının katılması bekleniyor. Yarışın teknik kontrolleri 8 Kasım Cumartesi günü Fethiye Kültür Merkezi önünde yapılacak. Brifingin ardından saat 12.30'da yarışın magazin startı verilecek.

Yarışseverler, 8 Kasım Cumartesi günü sıralama turlarının heyecanına ortak olurken, 9 Kasım Pazar günü ise Ekstrem, Kros ve Enduro testleri ile gün boyu yarışçıların büyük çekişmesine şahit olacak.

400 bin m2’lik alana yerleştirilen Akdeniz Off Road Park; içerisinde 3.5 Km’lik uluslararası standartlarda MX parkuru ve extrem parkuru bulunduruyor. Bunun izleyicilerin hem MX hem de enduroyu aynı anda izlemelerine imkan sağlıyor. Ayrıca içerisinde yeme içme stantları, otopark, bay-bayan ve engelli tuvaleti, şehir içi ulaşımı için dolmuş durağı, çadır ve karavanı ile gelenler için elektrik imkânını da bulunduruyor.

CİHAN

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri