Endişeli bekleyişe son

Bu sene Bank Asya 1.lig'de misafir olmak isteyen ve bunun için iskeleti korunmuş, eksik mevkileri takviye edilecek iddialı bir kadro oluşturmak isteyen yeşil beyazlı kulüpte teknik direktör ve oyuncu transferi konusunda yaşanan gelişmeler camiadaki endişe

Bahattin Karapınar'ın son anda başkanlık kararından vazgeçmesinin ardından 25 Haziran'da yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurulun, 13 Temmuz'a ertelenmesiyle takımın oluşturulması konusunda geç kalınacağı görüşüyle olumsuz düşüncelere kapılan Konyaspor camiasında, oluşturulan komitenin teknik direktör ve oyuncu transferleri için görüşmelere başlaması yaşanan olumsuzlukların yerini bir anda heyecana bırakmasına neden oldu.

Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çimen, Başkan Yardımcısı Memduh Oğuz, Eski Başkanlardan Ahmet Şan ve ASKF Konya Genel Başkanı Mehmet Baykan'dan oluşturulan komitenin, 13 Temmuz'da yapılacak Olağanüstü Genel Kurula kadar teknik direktör ve oyuncu transferleri başta olmak üzere kulüp işleriyle ilgileneceğinin açıklanmasının ardından düğmeye basıldı.

Yeşil beyazlılarda, Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çimen, iç transferde takımda kalması istenen futbolcuları Konya'ya davet ederek görüşmelere başladı. Bu gelişmeler belirsizliğin yaşandığı taraftarlar arasında heyecana sebep oldu. İç transferi bir an önce tamamlayarak eksik görülen mevkilere takviye konusunda dış transfer görüşmelerine başlayacak Konyaspor'da, öncelik Teknik Direktör olarak belirlendi. Takımı tecrübeli bir teknik direktöre teslim etmek isteyen yeşil beyazlılar, görüşmelerde önemli bir aşama kaydetti. Teknik adam konusunu birkaç gün içerisinde çözüme kavuşturacak olan Konyaspor, daha sonra dış transfer çalışmalarına yönelecek. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri