Endişeli bekleyiş sürüyor

Yönetim, Uluslararası futbol mahkemesi CASın vereceği karara göre hareket edecek. CAS transfer yasağını kaldırması halinde teknik direktör olarak öncelikle Yılmaz Vuralla masaya oturulacak.
Konyaspor’da bekleyişi sürüyor.  Yeşil-beyazlı yönetim, Uluslararası futbol mahkemesi CAS’ın vereceği karara göre hareket edecek. İki yıl önce Konyaspor formasını giyen Sırp futbolcu Milos’un alacağının ödenmemesi nedeniyle verilen 500 bin liralık para ve 2 dönemlik transfer yasağının kaldırılması için yapılan itirazın sonuçlanmasının ardından transfer çalışmalarına başlanacak. Konyaspor yönetiminden alınan bilgilere göre, CAS transfer yasağını kaldırması halinde teknik direktör olarak öncelikle Yılmaz Vural’la masaya oturulacak. Vural’ın, yapılan telefon görüşmesinde transfer yasağının devam etmesi halinde gelmeyeceğini bildirdiği belirtildi.
Konyaspor’da, yeni sezon kadrosu 24-25 kişi olarak planlanmakta. Kadroda,  sözleşmesi devam eden eski futbolculardan Erdinç ve Barbaros’un da yer alacağı öğrenildi. Bilindiği gibi yönetim, sözleşmesi devam eden 5 yabancı ve 7 yerli futbolcunun parasını yatırarak takımda kalmalarını sağlamıştı. Kadro bu futbolcuların dışında A2 ve kiralık gittikleri takımlardan dönen futbolcularla takviye edilecek. Yeşil-beyazlı takımda, lig hazırlıkları ise, muhtemelen Haziran sonu veya Temmuz ayının ilk haftasında Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde başlayacak. Kampı lig öncesi hazırlık kampı Bolu veya Kızılcahamam da gerçekleştirilecek.
VURAL YORGUNLUĞUNU ÇEŞME’DE ATIYOR
Spor Toto Süper Lig’in sona ermesiyle tatile çıkan futbolcular ve teknik direktörler, İzmir’in Çeşme ilçesinde buluştu. Konyaspor teknik direktörü Yılmaz Vural, Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Emre Belözoğlu, Galatasaraylı Ayhan Akman, Çaykur Rizaspor’dan ayrılan teknik direktör Ümit Kayıhan, Beşiktaş’ın eski yöneticisi Emin Önal ve arkadaşları, Çeşme Marrakech Club’ın voleybol sahasında karşılaştı. Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmada teknik direktör Yılmaz Vural yaptığı esprilerle maça damgasını vururken, karşılaşmayı ünlü sanatçı Demet Akbağ da izledi.
BANK ASYA 14 AĞUSTOS’TA BAŞLAYACAK
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Bank Asya 1. Lig’de 2011-2012 sezon planlamasını kararlaştırdı.  Plana göre, Bank Asya 1. Lig’de yeni sezon 14 Ağustos 2011’de başlayacak. Ligin ilk devresi 18 Aralık’ta oynanacak 17. hafta karşılaşmaları ile bitecek. İkinci devresi 22 Ocak’ta başlayacak Bank Asya 1. Lig’de 2011-2012 sezonu, 13 Mayıs 2012’de oynanacak maçlarla sona erecek. Ayrıca, Spor Toto Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş’ın karşılaşacağı TFF Süper Kupa maçı 31 Temmuz Pazar günü oynanacak. TFF’den alınan bilgiye göre, bu yıl 6’ıncısı düzenlenecek TFF Süper Kupa maçının oynanacağı yer ve saat daha sonra açıklanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri