Enderunlu pehlivanlar şampiyonluğu bırakmıyor

2011-2012 eğitim öğretim yılı lise ve dengi okullar arasında düzenlenen 15-16 yaş grubu gençler serbest güreş yarışmalarında Özel Enderun Lisesi öğrencileri da takım halinde Konya şampiyonu oldu
2011-2012 eğitim öğretim yılı lise ve dengi okullar arasında düzenlenen 15-16 yaş grubu gençler serbest güreş yarışmalarında Özel Enderun Lisesi öğrencileri da takım halinde Konya şampiyonu oldu. Özel Enderun Pehlivanları her sene olduğu gibi bu senede minderde ses getirmeye devam etti.
Grup halinde dereceye giren öğrenciler şu isimlerden oluştu: M. Berk Bağcı 46 kiloda, Ö.Abdülaziz Bilgeç 54 kiloda, Hüseyin Yalman 58 kiloda, Batuhan Ölmez 58 kiloda, M. Mücahit Topçu 58 kiloda, Mustafa Karaca 63 kiloda, Nevzat Ceran 63 kiloda, M. Oktay Durukan 69 kiloda, Memiş Yalçın 69 kiloda, Melikşah Yıldırımer 76 kiloda, Mehmet Topal 76 kiloda, Taha Gökçe 76 kiloda, Hüseyin Ölmez 85 kiloda, Ali Görey 85 kiloda, M. Fatih Kaya 100 kiloda, M. Bilgehan Gülüser 100 kiloda şampiyonluğu göğüslerken; takım halinde ise 1.olarak Konya şampiyonu oldular.
Özel Enderun Liseleri Okul Müdürü İlhan Yılmaz: “Okul olarak spora gereken önemi her zaman veriyoruz. Bunun en önemli göstergesi aldığımız başarılardır. Geçen haftalarda düzenlenen 17- 18 yaş grubu Gençler Serbest Güreş Müsabakasında aldığımız başarıya bir yenisini daha ekledik. Şuanda öğrencilerimizin hepsi çeşitli sportif faaliyetlere katılmakta ve kendilerini dallarında başarılı bir şekilde ifade etmektedirler. Güreş müsabakasında başarılı olan ve okul olarak Konya birinciliğini elde eden tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Geçen yıllarda da bu şampiyonluğu göğüsleyen ve bu başarıları elde etmemizde emeği olan Okul Müdür Yardımcımız M. Yavuz Gürbüzer’e, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mustafa Erol’a, Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Güreş Antrenörü Yavuz Özkış’a ve Gençlik İl Spor Müdürlüğü Güreş Antrenörü Mustafa Erdemir’e ayrıca teşekkür ediyorum.”  şeklinde konuştu.
SPOR SERVİSİ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri