Enderunlu pehlivanlar şampiyon

2011-2012 eğitim öğretim yılı lise ve dengi okullar arasında düzenlenen 17-18 yaş grubu gençler serbest güreş yarışmalarında Özel Enderun Lisesi öğrencileri da takım halinde Konya şampiyonu oldu

2011-2012 eğitim öğretim yılı lise ve dengi okullar arasında düzenlenen 17-18 yaş grubu gençler serbest güreş yarışmalarında Özel Enderun Lisesi öğrencileri da takım halinde Konya şampiyonu oldu. Özel Enderun Pehlivanları her sene olduğu gibi bu senede minderde ses getirmeye devam etti. Grup halinde dereceye giren öğrenciler şu isimlerden oluştu: Muhammed Ali Ergün, Atılay Özkaynak, Seyit Gönül, Bahattin Sefa Dügen, 60 kiloda,  Ali Ramazan Yeşilyurt 66 kiloda, Mustafa Kerim Parlayanlar 74 kiloda, Muhammed Ali Sağbili, Muammer Eski 84 kiloda, Mahmut Sami Tekelioğlu ve Muhammed Osman Yeşil 96 kiloda şampiyonluğu göğüslerken; takım halinde ise 1.olarak Konya şampiyonu oldular.

Özel Enderun Liseleri Okul Müdürü İlhan Yılmaz: “Okul olarak spora gereken önemi her zaman veriyoruz. Bunun en önemli göstergesi aldığımız başarılardır. Şuanda öğrencilerimizin hepsi çeşitli sportif faaliyetlere katılmakta ve kendilerini dallarında başarılı bir şekilde ifade etmektedirler. Güreş müsabakasında başarılı olan ve okul olarak Konya birinciliğini elde eden tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Geçen yıllarda da bu şampiyonluğu göğüsleyen ve bu başarıları elde etmemizde emeği olan Okul Müdür Yardımcımız M. Yavuz Gürbüzer’e ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mustafa Erol’a ayrıca teşekkür ediyorum.”  şeklinde elde edilen şampiyonluğu ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri