Enderun’da şampiyonluk heyecanı

Özel Enderun Liseleri sınıflar arası düzenlenen spor müsabakaları öğrencileri heyecanın doruklarına taşıyor.

Özel Enderun Liseleri sınıflar arası düzenlenen spor müsabakaları öğrencileri heyecanın doruklarına taşıyor. Özel Enderun liselerinde düzenlenen bahar şenlikleri etkinliklerinde futbol, basketbol ve voleybol maçlarında yapılan karşılaşmalarda öğrenciler birbirleriyle yarıştılar. Üstünlük ve galibiyet mücadelesinde futbolda  Anadolu lisesi 11/ C , 11/D ve 11/B dereceye girerken Anadolu lisesi 11/ B öğrencilerinden Durmuş Zengin gol kralı ünvanına sahip oldu. Basketbolda ise: Fen Lisesi 11/ A, Anadolu Lisesi 10/ C ve Fen Lisesi 12/ A dereceye girdi ve Anadolu Lisesi 10/ C sınıfından Ahmet Akif Duran sayı kralı oldu. Voleybol kızlarda ise Anadolu Lisesi 9/A,10/ A ve 11/ A sınıfları dereceye girmeye hak kazandı.

Özel Enderun Liseleri Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Erol, “Özel Enderun Liseleri eğitsel ve sportif faaliyetleri her zaman önemsiyor. Öğrencilerinin çocuksu yanlarını tatmin ederek yetişkin bir birey düzeyinde de yetiştirmeye gayret eden Özel Enderun Liseleri bu yıl da öğrencilerine keyifli anlar yaşattı.

Müsabakalarda Enderun Liselerine büyük heyecan yaşatan maçlarda özveriyle mücadele eden ve başarı gösteren tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri