Enderun mezunları buluştu

Özel Enderun Liseleri mezunları geleneksel iftar yemeğinde konuşan Enderun Mezunlar Derneği Başkanı Esat Ergener, “Bu yıl 7.'sini düzenlediğimiz iftar yemeği ile mezun arkadaşlarımızı bir araya getirmeye çalıştık” dedi

Özel Enderun Liseleri mezunları geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. Enderun Lisesi, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi mezunlarına yönelik okul idarecileri ve Enderun Mezunları Derneği tarafından organize edilen iftar, Genç Bahçe'de gerçekleştirildi. Programa okulda görev yapmış öğretmenler ve mezun öğrenciler katıldı. Enderun Mezunlar Derneği Başkanı Esat Ergener, Okul Müdürü Said Turgut, Gençlik Temel Lisesi Müdürü İlhan Post mezunları kapıda karşıladı. Okul mezunlarından Abdulhamit Birer'in Kur'an tilaveti ile başlayan program, Enderun Mezunları Derneği Başkanı Esat Ergener'in konuşmasıyla devam etti.

Ergener, "Bu yıl 7.'sini düzenlediğimiz iftar yemeği ile mezun arkadaşlarımızı bir araya getirmeye çalıştık. Yıl içerisinde de çeşitli etkinliklerle mezunlar arasındaki bağları sağlam tutmak adına çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Kurum idarecilerimize de vermiş oldukları destekten ötürü teşekkür ediyorum" dedi. Daha sonra İlhan Post ve Said Turgut birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından okunan ezan ile iftar yapıldı. İftar yemeği sonrası öğretmenler ve öğrenciler sohbet ederek hasret giderdi.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri