Enderun geleneksel yaz etkinliklerini tamamladı

Enderun Eğitim Vakfı Konya Şubesince organize edilen geleneksel yaz etkinliklerinin kapanış programı Mevlana Kültür Merkezi Açık Gösteri Alanında yapıldı.

Enderun Eğitim Vakfı’nda eğitim gören Abdulkadir Emekli ve Abdulkadir Özdemir tarafından okunan Kuran’ı Kerim ile başlayan programın açılış konuşmasını Yaz Etkinlikleri Sorumlusu Bayram Özdemir yaptı. Zamanın önemli bir nimet olduğunu söyleyen Bayram Özdemir, hızla akıp giden zaman içerisinde çocukların en iyi şekilde eğitilmesini sağlamanın bütün anne ve babaların görevi olduğunu ifade etti. 6 haftalık bir eğitim-öğretim sürecinin sonuna geldiklerini belirten Bayram Özdemir, “Öğrencilerimizin eğitimi için 6 haftalık süreyi yeterli bulmuyoruz. Eğitimde süreklilik esas alınmalıdır. Eğitim sadece kitap üzerinde yazılı olanları okutup öğretmek değildir. Çocuklarımıza olumlu birer model olmalı ve onları gözlerimizle eğiterek iyi birer model olmalıyız” dedi.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından Enderun Eğitim Vakfı’nın yaptığı çalışmaları anlatan slayt gösterisi izlendi. Kız ve erkek öğrencilerin yaptığı gösterilerin sonrasında yapılan dualar ve ödül töreni ile program son buldu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri