Ender Arslan: Zor Ve Uzun Bir Sezon Bizi Bekliyor

Galatasaray Liv Hospital'ın tecrübeli oyuncusu Ender Arslan, kendilerini zor ve uzun bir sezonun beklediğini söyledi. Geçen sezon Euroleague'de çeyrek final yapan tek Türk takımı olan ve Türkiye Basketbol Ligi finalisti olarak normal sezon gruplarında...

Galatasaray Liv Hospital'ın tecrübeli oyuncusu Ender Arslan, kendilerini zor ve uzun bir sezonun beklediğini söyledi.

Geçen sezon Euroleague'de çeyrek final yapan tek Türk takımı olan ve Türkiye Basketbol Ligi finalisti olarak normal sezon gruplarında doğrudan mücadele etme hakkı kazanan Galatasaray Liv Hospital, Euroleague Medya Günü için basın mensuplarıyla buluştu.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda ki organizasyonda açıklamalarda bulunan başarılı basketbolcu Ender Arslan, zor ve uzun bir sezonun kendilerini beklediğini ifade etti.

Milli basketbolcu, "Yoğun bir yaz döneminin ardından yoğun hedeflerle inşallah güzel bir sezona başlıyoruz. Tabi öncelikle bizim takım için sakatsız bir sezon geçmesini diliyorum. Çünkü son iki sezon sakatlıklardan bayağı bir çektik." diye konuştu.

Milli takımdan hazır geldiklerini; ama yoğunluktan dolayı yorgun döndüklerini kaydeden Arslan, "Çünkü orada bayağı bir yıprandık. Zor bir turnuvaydı; ama ben iyi geçtiğini düşünüyorum. Sonuna kadar mücadelemizi verdik. Dünya'nın en iyi sekiz takımı arasına kaldık. Bu önemli bir başarıydı Türk basketbolu için. Şimdi tekrardan Galatasaray'ın başarısı için enerjimizi harcayacağız. Son iki sezon da olduğu gibi bu sezonda önemli başarılara imza atıp hem Euroleague'de hem de Türkiye liginde iyi bir sezon geçirmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Kadın Milli Takımı'nın son dört-beş senedir çok başarılı olduğunu da kaydeden Ender Arslan, "Açıkçası bizim erkek basketbolundan daha başarılılar. O konuda aslında biz onların izinden gittik. Türkiye'de onların çok başarılı olacaklarına inanıyorum." dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri