En kritik hafta

Konyaspor, bugün Orduspor ile bir sezona bedel maçta karşı karşıya gelecek. Saat 13.30da başlayacak olan karşılaşmayı Serkan Çınar yönetecek. Fuat Yamanlı Kartalın tek düşüncesi galibiyet

Konyaspor, bugün ligde düşmeme mücadelesi veren Orduspor ile karşı karşıya gelecek. Atatürk stadındaki maç saat 13.30’da başlayacak ve İstanbul bölgesinden Serkan Çınar yönetecek. Çınar’ına yardımcılıklarını ise; İstanbul'dan Mustafa İspiroğlu ve Gökmen Olgaç yaparken, maçın dördüncü hakemi yine İstanbul'dan Tayfur Özkan.

TAKIMDA 3 EKSİK VAR
Ligin ikinci yarısında beklenilen performansı gösteremeyen ve 3. sırada yer alan Konyaspor’da, Orduspor maçı, yeniden çıkışa geçme adına ayrı bir önem taşımakta. Yeşil-beyazlı takımda bu maçın hazırlıkları sakatlıkları devam eden Koray İçten, Uğur Akdemir ve Eray Birniçan dışında tüm futbolcularına katılmasıyla yapıldı..  Önceki gün gerçekleştirilen ve yöneticilerin yine takımı yalnız bırakmadıkları antrenmandan sonra Tatlıcak tesislerinde kampa alınan kartallar, dün ter atarak Orduspor maçının hazırlıklarını tamamladılar. Konyaspor’da, sarı kart cezası nedeniyle Kartal maçında forma giyemeyen Tayfun, bugün ilik 11’de görev yapacak. Teknik adamların bu futbolcunun yanında forvette gol ayağı Poljac’a şans vermelerdi beklenmekte.
BİLETLER SUDAN UCUZ
Konyaspor yönetimi, taraftarların Orduspor maçında takımı yalnız bırakmamaları ve tribünleri doldurarak destek vermeleri içini bilet ücretlerini oldukça düşük tuttu. Yeşil-beyazlı taraftarları, maçı kale arkası, maraton ve yeşil tribünlerden 1 lira, kapalı tribünden de 20 lira karşılığında izleyebilecekler.  Konyaspor basın sözcüsü Cengiz Yönet, Orduspor maçının önemi nedeniyle bilet ücretlerini düşük tuttuklarını, tüm taraftarları tribünlere beklediklerini belirterek, destek istedi..
ÖMER:KAZANMAYA HAZIRIZ
Sezonun en önemli maçlarından birisi olan Orduspor karşısında çıkacaklarını söyleyen tecrübeli futbolcu Ömer Hacısalihoğlu, çok iyi hazırlandıklarını ve bu maçtan 3 puanla ayrılarak kalan haftalara daha moralli gireceklerine inandığını belirtti. Orduspor maçının bir kırılma noktası olduğunu ifade eden Ömer Hacısalihoğlu, "Bu mücadeleye hem mental hem de taktiksel anlamda çok iyi hazırlandı. Şu an iyi durumdayız. Öncelikle taraftarlarımızı Orduspor maçına beklediğimizi söylemek istiyorum. Zor bir maç olacak. Taraftarlarımız tribünleri doldursunlar ve sonuna kadar bizi desteklesinler. Hafta sonu 3 puana ihtiyacımız var. Galip geldiğimiz takdirde önümüzün açık olduğuna inanıyorum" şeklinde konuştu.
HALUK: ÇIKIŞ MAÇIMIZ OLACAK
Konyaspor kalecisi Haluk Tanrıseven, geçiş dönemini tamamladıklarını belirterek, Orduspor karşılaşmasının Süper Lig hedefine ulaşılması ve takım adına bir çıkış noktası olacağını söyledi.
Haluk, taraftar desteğiyle ihtiyaç olan galibiyeti alacaklarının altını çizdi.
Hoca değişikliğinin ardından Mehmet Yıldırım ile çıkılan Kartalspor maçında takımın çok iyi mücadele ettiğini belirten Haluk Tanrıseven, "Kendi sahasında çok iyi oynayan Kartalspor'a sadece 1 pozisyon verirken, 4-5 tane de net gol pozisyonuna girdik. Ama değerlendiremedik. Bizim için bu maç geride kaldı. Bu hafta oynayacağımız Orduspor maçıyla yeniden bir çıkış yakalamak istiyoruz. Takımımızın kalan 12 maçın hepsini kazanacak kapasite ve güce sahip olduğuna inanıyoruz. Bu hedef doğrultusunda seyircimizi yanımızda görmek istiyoruz. Diğer maçlarda tribünlere gelerek destek olan az sayıdaki taraftarlarımızın bu haftaki Orduspor maçında artacağına inanıyorum. Orduspor maçını kazanarak Konyaspor adına yeni bir geri dönüşün ilk adımını atmak istiyoruz" dedi.
Taraftarlara da seslenen kaleci Haluk Tanrıseven, "Konyaspor, özellikle bu ligde her zaman ilk takım olabilmek için mücadele veriyor. Bank Asya 1.Lig'in altından kalkabilecek bir kadromuz var. Karabükspor puan farkını açmış ve rahatlamış gibi görünüyor. Ama peş peşe alacağımız 3-4 galibiyet bizi tekrar liderlik koltuğuna bile oturtabilir. Şu an Bucaspor ile puan puanayız. Biz her zaman Konyalıların bu takıma inanmasını ve güvenmesini söylüyoruz. Konyaspor, sezonu şampiyon olarak kapatıp Süper Lig hedefine ulaşacaktır" şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri