En İyi Belgesel ödülü, Selçuk İletişim öğrencilerinin

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü 4’üncü sınıf öğrencileri Emre Karadaş ile Deniz Oğuzsoy, “6. Akbank Kısa Film Festivali”ndeki ‘En İyi Belgesel Film’ kategorisinde ‘Duvar’ a

Toplam 241 filmin kıyasıya yarıştığı festivalde, “En İyi Kurmaca” ve “En İyi Belgesel” kategorilerinde toplam 30 film finale kalırken, iki kategorideki en iyi iki filme ödül verildi. Final değerlendirmeleri sonunda “En İyi Kurmaca Film” ödülünü amatör yönetmen Anıl Dinç alırken, “En İyi Belgesel Film” ödülünü ise Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden Emre Karadaş ve Deniz Oğuzsoy ‘Duvar’ adlı filmleri ile aldı. Karadaş ve Oğuzsoy’a başarıları nedeniyle 7 bin TL para ödülü verildi.

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Hadi Sümer, ödül alan öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Fakülte olarak katıldıkları bütün yarışma ve festivallerden ödül almak için gayret gösterdiklerini belirten Prof. Dr. Sümer, “Gerek ulusal gerekse uluslar arası yarışmalarda aldığımız ödüller, fakültemizin başarısının en iyi göstergesidir.” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri