En hırçın Serhat

Konya Anadolu Selçukluspor'da devrenin en hırçın ismi Serhat mermer oldu. Yeşil beyazlı oyuncu 16 maç forma giydiği ilk devrede 5 sarı kart ve 1 kırmızı kart gördü. Serhat'ı 3'er sarı kart ile 5 oyuncu takip etti.

Konya Anadolu Selçukluspor'da devrenin en hırçın ismi Serhat mermer oldu. Yeşil beyazlı oyuncu 16 maç forma giydiği ilk devrede 5 sarı kart ve 1 kırmızı kart gördü. Serhat'ı 3'er sarı kart ile 5 oyuncu takip etti.

Spor Toto 2. Lig'de ilk devrenin tamamlanması ardından Konya Anadolu Selçukluspor'da sahanın en hırçın ismi Serhat Mermer oldu. Yeşil beyazlılar ilk devrede takım olarak toplamda 38 sarı kart ve 4 kırmızı kart gördü.

CEZALAR ARDI ARDINA GELDİ

Yeşil beyazlılarda sahanın en iyi isimlerinden olan Serhat Mermer gördüğü kartlar ile de ligin ilk devresinde dikkat çeken isim oldu. 16 maçta bin 400 dakika sahada kalan oyuncu ilk kartını deplasmanda oynanan Kırklarelispor maçının 30. dakikasında gördü. Ardından iç sahadaki Turgutluspor maçının 51. dakikasında ve olaylı Y, Malatyaspor maçının 81. dakikasında sarı kartlar gören oyuncu, Çankırıspor maçının 27. dakikasında gördüğü sarı kartla ise cezalı duruma düştü. Cezasını tamamlanmasının ardından sahalara dönen isim iç sahada oynanan Giresunspor maçında ise 93. dakika da sarı kart ardından kırmızı kart görerek oyun dışı kalmıştı. Bu kart ile birlikte Serhat toplamda 5 sarı kart ve 1 kırmızı kart ile takımın en hırçın ismi oldu.

CEZALAR KAPIDA

İlk devrede Serhat Mermer'in bu hırçınlığını 5 oyuncu 3'er sarı kart ile takip etti. Konya Anadolu Selçukluspor'da İbrahim Alan, Can Demir Aktav, Emre Köksal, Ramazan Durdu ve Mehmet zeki Uçan'ın 3'er sarı kartı bulunuyor. Bu isimler ligin ikinci yarısında oynayacaklar maçlarda sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek. Kadronun vazgeçilmezlerinden olan oyuncuların bu durumu ise ikinci yarı için ciddi bir tehdit oluşturuyor.

DEVRENİN KIZARANLARI

Bu arada yeşil beyazlılarda ligin ilk devresi 4 kırmızı kart ile tamamlandı. Devrenin en hırçın ismi olan Serhat'ın yanı sıra Mehmet Zeki Uçan, Volkan Fındıklı ve Yaser Hacımustafaoğlu kırmızı kart gören diğer isimler oldu. Olaylı Yeni Maylatyaspor maçının 89. dakikasında iki oyuncu kırmızı kart görürken M. Zeki Uçan 2 sarı karttan kırmızı kart görürken. Yaser Hacımustafaoğlu ise direk kırmızı kart gördü. Volkan Fındıklı ise deplasmanda oynanan Kartalspor maçında direk kırmızı kart görmüştü.

HİÇ KART GÖRMEDİLER

Öte yandan yeşil beyazlılarda bazı isimler ise sahada uzun süre kalmalarına rağmen hiç kart görmediler. Konya Anadolu Selçukluspor'da ilk devrede 764 dakika oynayan Gökay Işıtan 11 maç sahada kalmasına rağmen hiç kart görmedi. Gökay gibi hiçbir maçta kart görmeyen bir diğer isim ise Deniz Yıldırım oldu. 4 maçta 360 dakika sahada kalan Deniz'in kartı bulunmuyor. Yeşil beyazlıların ilk yarıda gördükleri toplam kartlar ise şu şekilde; Serhat Mermer 5 sarı-1 kırmızı kart, İbrahim Alan 3 sarı kart, Can Demir Aktav 3 sarı kart, Emre Köksal 3 sarı kart, Ramazan Durdu 3 sarı kart, Mehmet Zeki Uçan 3 sarı-1 kırmızı kart, Volkan Fındıklı 2 sarı-1kırmızı kart, Vedat Bora 2 sarı kart, Murat Can Bölükbaşı 2 sarı kart, Fikret Topaloğlu 2 sarı kart, İsmail Türk 1sarı kart, Emrah Çetin 1 sarı kart, Emre Akdağ 1 sarı kart, Aykut Uluç 1 sarı kart, Abdülkerim Kılıç 1 sarı kart, Nuh Aşkın 1 sarı kart, Yaser Hacımustafaoğlu 1sarı-1kırmızı kart, Emre Okatan 1sarı kart, Ahmet Önay 1 sarı kart, ÇağrıTekin 1 sarı kart, Mehmet Abdullah Çoban 1 sarı kart.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri