En golcümüz Hasan Kabze

En golcü futbolcu, 4 golle kaptan Hasan Kabze’nin olduğu yeşil-beyazlı takımda Torje Eskişehirspor ve Balıkesirspor maçlarında iki, Marica Erciyesespor maçında penaltıdan olmak üzere 1 gol kaydetti

Torku Konyaspor’da devre arası tatilinde son gün. Takım yarın toplanacak. İlk çalışma Pazar günü. Torku Konyaspor’un lehine ilk yarıda 3 penaltı verildi. Ligin ilk yarısında, 16 haftalık dönemin ardından bir haftalık izine ayrılan Torku Konyaspor'da, futbolcular yarın Antalya Kundu’daki Mirace hotelde toplanacaklar. Kartallar, ikinci yarının ilk çalışmasını 11 Ocak Pazar günü saat 11.00’de yapacaklar. Hazırlık maçları programına göre, hafta boyunca çift antrenman yapacak olan yeşil-beyazlı’ların Antalya kampı 20 Ocak’ta sona erecek ve takım Konya’ya dönecek.

Torku Konyaspor’da, ikinci yarı hazırlıklarına kadroda düşünülen tüm futbolcular katılacak. Sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan ve Konya’da çalışmalara başlayan Marica’nın ise, özel program dahilinde çalışacağı öğrenildi. Rumen futbolcunun yaklaşık 1,5 ay daha sahalardan uzak kalacağı ileri sürüldü. Takımda, sarı kart cezalısı Ali Turan ise ikinci yarı öncesi oynanacak 1. yarıya dahil Bursaspor maçında oynayamayacak.

KARTAL'A 3 PENALTI

Torku Konyaspor’un lehine ilk yarıda 3 penaltı verilirken, 16 haftalık dönemde atılan 13 golde 7 futbolcunun imzası bulunmakta. Bir golü de rakip futbolcu kendi kalesine attı. İstatistiklere göre, hakemler, Konyaspor’a 4. haftada Erciyesspor, 5. haftada Fenerbahçe ve 15. hafta da Beşiktaş maçlarında penaltı verdi. Kartal’ın 16 hafta da en az 5 penaltısı da verilmedi. En golcü futbolcu, 4 golle kaptan Hasan Kabze’nin olduğu yeşil-/beyazlı takımda Torje Eskişehirspor ve Balıkesirspor maçlarında iki, Marica Erciyesespor maçında penaltıdan olmak üzere 1 gol kaydetti. Bir diğer yabancı forvet oyuncusu, Bulgar futbolcu Rangelov ise Fenerbahçe maçında penaltıdan ve Gaziantepspor maçında da bir’er olmak üzere 2 gole imza attı. Kartal’ın takım kaptanı Hasan Kabze, Trabzonspor, Gaziantepspor, Mersin İdmanyurdu ve penaltıdan Beşiktaş maçlarında fileleri havlandırdı. Yeşil-beyazlı takımın genç futbolcusu Ömer Ali Şahiner Karabükspor ve Trabzonspor maçlarında iki gol atarken, Selim Ay Mersin ve Djalma Rizespor karşılaşmasında 1’er golle katkı sağladı. Torku Konyaspor’un bir golünü de, ligin ikinci haftasında iç sahada oynanan Balıkesirspor maçında A. Hamit kendi kalesine attı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri