En golcüler Makedonlar

Atiker Konyaspor’un bu sezon A takımı ve U-21 takımının en golcü isimleri Makedonlar oldu. Yeşil-beyazlılarda A takımda Jahovic çıktığı 14 maçta 5 gol atarken U-21’de ise Erdon Daci çıktığı 5 maçta 4 gol attı

Atiker Konyaspor’un A takımı ve U-21 takımının gol yükünü Makedonyalı golcüler çekiyor. A takımda Adis Jahovic forvette attığı gollerle takımının puanları kazanmasında pay sahibi olurken U-21’de ise Erdon Daci attığı gollerle takımının şampiyonluk yarışında söz sahibi olmasında rol oynadı.

ADİS TAKIMIN EN GOLCÜSÜ

Geçtiğimiz sezon kümede kalma adına gözünü karartan Atiker Konyaspor, devre arasında flaş transferlere imza atmıştı. Yeşil-beyazlılar devre arasında Eto’o ve Jahovic’i kadrosuna katarak şov yapmıştı. Geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde Göztepe’den transfer edilen Adis Jahovic, Konyaspor’un ligde kalmasında önemli rol oynamıştı. Makedon forvet geçen sezon yeşil-beyazlı forma altında 15 maçta 5 gol attı. Atiker Konyaspor’un bu sezonda hücumdaki en büyük kozlarından olan Adis Jahovic ligde 14 maça çıktı. Makedon golcü bu sezon çıktığı 14 maçta 5 gol 1 asist yaparak takımının en skorer ismi oldu.

DACİ, BU SEZON 4 GOL ATTI

2017-2018 sezonu yaz transfer döneminde Makedonya’nın Vardar takımından transfer edilen 19 yaşındaki golcü oyuncu Erdon Daci, takımının gol yükünü çekmeye devam ediyor. Gelecek vaat eden Daci, geçen sezon yeşil-beyazlı forma altında U-21 takımında 20 maçta 10 gol attı. 2018-2019 sezonu öncesinde yaz transfer döneminde Eskişehirspor’a kiralanan Makedon golcü Eskişehirspor’un transfer yasağını kaldıramaması üzerine yeniden Konyaspor U-21 Takımı’na döndü. Bu sezon U-21 takımının kendi liginde gösterdiği performansta pay sahibi olan Daci, 5 maça çıkarken 4 kez fileleri sarstı. Daci Beşiktaş maçında yaşanan olaylar sebebiyle 5 maç ceza almıştı ve takımını yalnız bırakmıştı.

AHMET SÜTCÜ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri