En golcü Roman Kratochvil

2008-2009 sezonunda Turkcell Süper Ligde 35 gol atan Konyasporun en golcü ismi 6 golle ara transferde kadroya dahil olan Slovak oyuncu Roman Kratochvil olurken, bir golü de rakip oyuncu kendi kalesine attı.

Turkcell Süper Lig’de sezonu 35 golle tamamlayan temsilcimizde, bu gollerde 14 futbolcunun isimleri vardı. Slovak oyuncu Roman Kratochvil, 3’ü penaltıdan olmak üzere toplam 6 golle Konyaspor’un, 2008-2009 sezonunda en golcü futbolcusu olurken, kendisini 5 golle Veysel Cihan ve 4 golle yine ara transferde Konyaspor’a dahil olan Branimir Poljac takip etti.

Cihan Haspolatlı attığı iki golü de içeride ve dışarıda oynanan maçlarda Ankaragücü’ne karşı kaydederken, Roman Kratochvil ve Bülent Bölükbaşı sezonun ilk yarısında oynadıkları takımlarda Konyaspor’a gol atan oyuncular olarak dikkat çekti. Ankaragücü ile sezonun ilk haftasında Konya’da oynanan maçta ise Burak Özsaraç kendi kalesine gol atan oyuncu oldu.
Temsilcimizin 2008-2009 sezonunda attığı 35 golün oyunculara göre dağılımı şöyle: Roman Kratochvil (6): Trabzonspor, Gaziantepspor, Hacettepe Spor, Kayserispor (p), Kocaelispor (p), Fenerbahçe (p) Veysel Cihan (5): Trabzonspor (2), Hacettepe Spor, Fenerbahçe, Eskişehirspor Branimir, Poljac (4): Denizlispor, Antalyaspor, Fenerbahçe, Ankaraspor, Kaue Da Silva (3): Denizlispor, Gaziantepspor, Büyükşehir Belediyespor, Serhat Akyüz (2): Hacettepe Spor, Kocaelispor, Bülent Bölükbaşı (2): Ankaragücü, Ankaraspor, Celaledin Koçak (2): Ankaragücü, Gençlerbirliği, Cihan Haspolatlı (2): Ankaragücü (İ), Ankaragücü (D), Erdal Kılıçaslan (2): Gençlerbirliği, Ankaraspor, Milos Mihajlov (2): Antalyaspor, Gaziantepspor, Serhat Akın (1): Hacettepe Spor, İsmail Güldüren (1): Ankaragücü (p), Jonathan Kahne Tehoue (1): Antalyaspor, Erhan Albayrak (1): Galatasaray, Burak Özsaraç (1): Ankaragücü kendi kalesine. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri