En golcü Recep

Konyaspor'un ilk yarıda attığı 22 golün 4'ü Recep Aydın'dan gelirken, genç futbolcuyu 3'er golle Erdal Kılıçaslan ve Tomas Borek izledi.

Konyaspor'un ilk yarıda attığı 22 golün 4'ü Recep Aydın'dan gelirken, genç futbolcuyu 3'er golle Erdal Kılıçaslan ve Tomas Borek izledi. Kartal'da Gekas, Hasan Kabze ise 2'şer gol attılar. Selim, Ömer Ali, Djalma, ise gol sevinci yaşayan isimler oldular

Torku Konyaspor’da, Recep Aydın 4 golle ilk yarının en golcü futbolcusu olurken, Fenerbahçe ile ligin ilk haftasında oynanan karşılaşma 30 bin 584 seyirciyle en çok ilgi görene karşılaşma olarak istatistiklere geçti. Kartallar, Spor Toto Süper Ligin ilk yarısında oynadığı maçlarda rakip fileleri 22 kez havalandırdı. Kalesinde ise 26 gol gördü. Torku Konyaspor’da, Fenerbahçe, Gaziantepspor, Galatasaray ve Eskişehirspor karşılaşmalarında gol sevinci yaşayan Recep Aydın 4 golle en golcü oyuncu oldu. Recep’i, 3’er golle Ali Çamdalı (Fenerbahçe, Karabük ve Kasımpaşa), Tomas Borek (Fenerbahçe, Akhisar Bld. Gençlik ve Spor, Eskişehirspor), Erdal Kılıçaslan (Gençlerbirliği ve Eskişehirspor (2)), Hasan Salih Kabze (Gaziantepspor, MP Antalyaspor ve Kardemir D.Ç.Karabükspor) izledi. Theofanis Gkekas (Kayseri Erciyesspor ve Gaziantepspor) iki kez fileleri havalandırırken, Selim Ay (Beşiktaş), Ömer Ali Şahiner (Ç.Rizespor A.Ş.), Djalma Braune Manuel Abel Campos (MP Antalyaspor) bir’er kez gol sevinci yaşadı. Yeşil-beyazlılar adına bir golü de Çaykur Rizespor A.Ş.’den Oboabona 2-1 kazanılan maçta kendi kalesine attı.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri