En Doğru Örümcek Adam Okul Çantasını Seçmek

Çocuğunuz için doğru okul çantasını seçmek, birkaç püf noktası olan eğlenceli bir iştir. Eğer çocuğunuz Örümcek Adam hayranıysa, size birkaç önerimiz var.

Çocuğunuz için doğru okul çantasını seçmek, birkaç püf noktası olan eğlenceli bir iştir. Eğer çocuğunuz Örümcek Adam hayranıysa, size birkaç önerimiz var.

 

Anaokulu Çantası

Okul çantasını çocuğunuzun yaşına ve boyuna göre seçmek çok önemlidir. Anaokuluna giden bir çocuğa ilkokul çantası verirseniz ona fazla büyük ve ağır gelecektir. Bu yüzden ona uygun bir çanta kategorisine bakmalısınız.

Resimdeki üzerindeki desen 3 boyutludur. Ayrıca, sürpriz bir maskesi de bulunmaktadır. Maskenin ipi cırt cırtlıdır, kolaylıkla çantadan ayrılabilir ve geri takılabilir. Çanta, bir anaokulu öğrencisinin ihtiyaç duyacağı şekilde tek bölmelidir, boyutları da küçük bir çocuğun kolaylıkla taşıyabileceği ölçüdedir.

Bu resimdeki ise çekçekli anaokulu çantasıdır. Eğer çocuğunuzun bir sırt çantasıyla taşınabilecek yükten fazlasını taşıması gerekiyor veya sırtı ile omuzları çabuk yoruluyorsa almayı düşünebilirsiniz. Bu çantanın ön yüzünde kabartmalı Örümcek Adam deseni vardır, sırtı ise desteklidir, bu sayede gerektiğinde sırt çantası olarak da kullanılabilir.

 

Okul Çantası

İlkokula başlayan çocukların anaokuluna giden çocuklardan daha büyük çantalara ihtiyaçları vardır çünkü ilkokulda her gün farklı farklı kitapları eve taşımaları ve evden götürmeleri gerekir.

 

Resimdeki çanta okul çantası boyutlarındadır. Bir büyük bir de küçük toplam iki bölmesi vardır. Sırt desteği sayesinde ilkokul kitaplarının kolayca taşınabilmesini sağlar. Kayışlar çocuğunuzun boyuna ve taşıdığı ağırlığa göre ayarlanabilir.

Bu çanta ise ilkokul öğrencilerinin ihtiyaç duyacağı boyutta bir çekçekli çantadır. Eğer çocuğunuzun taşıması gereken yük sırt çantasında kolayca taşınamayacaksa çekçekli çanta almayı düşünebilirsiniz. Çanta, tekerlekleri sayesinde düz zeminde kolayca hareket eder. Ön kısmı serttir ve iç hacmi oldukça geniştir, bu sayede tatillerde bagaj olarak da kullanılabilir. Çekme mekanizması gerek duyulduğunda çıkarılabilir ve sırt çantası olarak da kullanılabilir. Böyle bir durumda rahat kullanım için sırt ve kayış desteği de bulunmaktadır.

 

Çocuğunuzun ihtiyaç duyacağı temel çanta çeşitlerini sizlere tanıttık. Bu ürünler ve Örümcek Adam temalı daha fazla çanta için ’na uğramayı unutmayın!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri