En büyük destek taraftardan gelmeli

Bank Asya 1.Lig'de play-off kalma yolunda yarın Giresunspor ile zorlu bir 90 dakikaya çıkacak Konyaspor'da, başkandan yöneticisine, hocasından futbolcusuna herkes taraftarların tribünleri doldurarak kendilerini yalnız bırakmamalarını isterken, onların ver
Konyaspor adına neredeyse bir sezona bedel karşılaşma bugün Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda oynanacak. Rakip ikinci devrenin flaş takımı Giresunspor.. Az da olsa play-off şansı bulunan Karadeniz ekibi Konya'ya kazanmak için gelirken, özellikle de Teknik Direktör Levent Eriş'in 'rahat kazanacağız' iddiası konuşuluyor. Konya şehri adına da çok önemli ve büyük bir sınav olan bugünki maç öncesi Konyaspor cephesinde başkanından yöneticisine, hocasından oyuncusuna kadar herkes taraftarlara 'Bizi bu kritik maçta yalnız bırakmayın' çağrısında bulundu.

Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, "Sezon başında hedeflediğimiz Süper Lig'e yükselme adına play-off grubuna katılmak için önümüzdeki son engel Giresunspor karşılaşması. Alacağımız galibiyetle veya en kötü beraberlikle play-off biletini cebimize koyacağız. Bu maçta taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Sezon boyunca gerektiği şekilde desteklerini alamamış olsak da hem sezonun iç sahada son maçı olması hem de kritik bir maç olması nedeniyle taraftarlarımızın tribünleri tamamen doldurmalarını ve skor ne olursa olsun son düdüğe kadar desteklerini sahada başarı için mücadele eden oyuncularımızdan eksik etmemelerini istiyoruz. Son düdükle birlikte alacağımız galibiyetin ve play-off grubuna kalmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağımıza inanıyorum" dedi.

Giresunspor ile oynanacak önemli maç öncesi şehirdeki sessizliği 'Kendi heyecanımın yarısını bile göremiyorum' sözleriyle özetleyen Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise, "Play-off grubuna kalarak Süper Lig hedefine varma konusunda yolu yarılamış oluyoruz. Eksiklerimiz var. Ama bunlara sığınmıyoruz. Bizim en büyük gücümüz futbolu çok seven bir taraftar topluluğu. Sezon başından beri yaşanan bazı sıkıntılar olabilir. Bu sıkıntıları Giresunspor ile oynayacağımız kritik maçta bir kenara koysunlar. Bugün tribünleri tamamen doldurarak yanımızda olduklarını verecekleri destekle göstersinler. Bizde onlara hem uzun bir aradan sonra iç sahada son maçımızda 3 puan, hem de play-off sevinci hediye edelim. Bu çağrımıza kulak vereceklerine ve Giresunspor karşısında saha içerisinde oyuncularımı en iyi şekilde motive edeceklerine inanıyorum" şeklinde görüş belirtti.

Konyaspor takım kaptanı Ömer Hacısalihoğlu, iç sahada uzun zamandır kazanamadıklarını ve bu nedenle taraftarlarımıza bir borçlarının olduğunu ifade ederek, "Biz onlardan tribünleri doldurarak destek vermelerini bekliyoruz. Borcumuzu da Giresunspor'u yenerek ve play-off'a kalarak ödeyeceğiz" diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri