En az 3 futbolcu

Konyasporda transfer çalışmaları sürerken, yeşil-beyazlı ekibin Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, Bülent Bölükbaşı da dahil, şu anda hiçbir futbolcu ile kesin bir anlaşma yapmadıklarını söyledi

Ara transfer döneminde en az 3 oyuncuyu renklerine bağlamak isteyen Yeşil-beyazlı ekibin transfer etmek istediği Kocaelispor’un tecrübeli orta saha oyuncusu Bülent Bölükbaşı’nın transferinde bekleyiş sürüyor. 33 yaşındaki tecrübeli oyuncu Bülent Bölükbaşı’nın serbest kalmasını bekleyen Konyaspor yönetimi, henüz hiçbir oyuncuyla kesin anlaşmanın olmadığını açıkladı. Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, Bülent Bölükbaşı ya da başka bir oyuncuyla kesin bir anlaşmanın olmadığını belirterek, “Biz bu oyuncunun takımından serbest kalmasını istiyoruz. Bu tür oyuncuların ligde bizden başka talipleri de olabiliyor. Ancak, Bülent Bölükbaşı bize söz verdi. Giray hocayla da sürekli görüşüyor. Kocaeli takımı ile problemini çözer çözmez bizi arayacağını söyledi. Bu oyuncunun Konyaspor’a transferi netlik kazanmadı.  Onun için bizim dışımızdaki başka bir takımla da anlaşabilir. Transfer haberlerinde yapılan önceki çıkışlar bize zarar verdi. Henüz hiçbir oyuncu ile anlaşma sağlamış değiliz” dedi.

NORVEÇLİ OYUNCU FENA DEĞİL
Transfer çalışmalarını yürüten Konyaspor, Norveç’ten getirilen orta saha oyuncusu Branimir Poliac’ı Antalya’daki kampta deniyor. Konyaspor Kulübü Futbol Şubesi Sorumlusu Mustafa Düzkaya, bu konuda yaptığı açıklamada ise Antalya’nın Çolaklı beldesindeki kamplarının sürdüğünü, ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi. Transfer çalışmalarının da aralıksız yürütüldüğünü ifade eden Düzkaya, yurt içi ve dışında görüşmelerin sürdüğünü, ihtiyaç duyulan mevkilere oyuncu almayı planladıklarını bildirdi. Düzkaya, transferde kulübün içinde bulunduğu maddi krize göre hareket ettiklerini belirterek, “Ekonomik sıkıntı nedeniyle oyuncu transferinde oldukça titiz davranıyoruz. Norveç’ten getirdiğimiz Poliac’ı kampta denedik. Bu oyuncunun ayağına top yakışıyor. Hem toplu hem de topsuz oyunun her bölümünde var. İyi bir takım oyuncusu. Hücuma yönelik ortaya saha oyuncusu Poliac, teknik direktörümüzden ilk etapta olumlu not aldı. Değerlendirmeler sonucunda uygun olursa takıma kazandıracağız” dedi. İzledikleri birçok oyuncu olduğunu ifade eden Düzkaya, “En az 3 oyuncu almayı planlıyoruz. Aslında daha fazlasını gözümüze kestirdik, ancak bu dönemde alınması zor. Duruma göre sezon sonunda da transfer edebiliriz” diye konuştu.
BÜLENT ANKARAGÜCÜ’NDE Mİ?
Öte yandan, Konyasporla el sıkıştığı belirtilen Kocaelisporlu Bülent Bölükbaşı’nın Ankaragücü ile anlaştığı haberi Konya’da bomba etkisi yaptı. Ankaragücü, Kocaelispor’dan ayrılan futbolcular Bülent Bölükbaşı, Özgür Bayer ve Volkan Bekiroğlu ile anlaşmaya vardı. Alınan bilgiye göre, transfer çalışmalarını sürdüren Ankaragücü, kadrosunu Kocaelispor’dan ayrılan 3 futbolcu ile takviye ediyor. Başkent temsilcisinin alacaklarını tahsil edemedikleri için Kocaelispor’dan ayrılarak serbest kalan Bülent Bölükbaşı, Özgür Bayer ve Volkan Bekiroğlu ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Sarı lacivertli ekibin 33 yaşındaki orta saha Bülent Bölükbaşı, 32 yaşındaki Volkan Bekiroğlu ve 30 yaşındaki savunma oyuncusu Özgür Bayer ile kısa süre içerisinde resmi sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri