Emyo’da Yeni Eğitim Dönemi Törenle Açıldı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Elbistan Meslek Yüksekokulu’nda (EMYO), 2014-2015 eğitim-öğretim yılı törenle başladı. EMYO Müdürü Doç. Dr. Hanifi Binici’nin Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmasıyla başlayan törenin ikinci...

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Elbistan Meslek Yüksekokulu’nda (EMYO), 2014-2015 eğitim-öğretim yılı törenle başladı.

EMYO Müdürü Doç. Dr. Hanifi Binici’nin Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmasıyla başlayan törenin ikinci bölümü konuşmalarla devam etti.

Törenin EMYO Konferans Salonu’nda devam eden bölümünde açılış konuşmasını Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun yaptı.

Akkoyun, “Ne kadar çok kitap okuyorsanız bu yıllarda okursunuz. Kişiliğinizi, karakterinizi geliştirme adına, kendinize neler yapma adına neler yapıyorsanız özellikle bu yıllarda yaparsınız. Benim sizlere tavsiyem öğrencilik yıllarında kendinizi bilmeniz” dedi.

EMYO Müdürü Doç. Dr. Hanifi Binici ise konuşmasında yalnızca diploma için okumanın yersizliğine vurgu yaptı. Binici, “Sadece diploma istihdam için yeterli değildir. Muhakkak surette diplomanın yanında kendini tam olarak yetiştirmiş, mesleki becerilerini tam olarak yerine getirmiş bir teknik personel daha çok istihdamda yararlı olacaktır. Yüksekokulumuzda çok ciddi anlamda fiziksel gelişmeler kaydedildi. Laboratuarımızdaki imkanlar, öğretim elemanı profilimiz adeta bir fakülte görünümündedir. Ar-ge çalışmalarında da çok iyi durumdayız. Sizlerin de talep etmesi durumunda daha neye ihtiyaç varsa yönetim olarak sizlerin yanınızdayız. Öğrencilerimizin iyi yetişmesi konusunda elimizde ne geliyorsa tamamını yapmaya hazırız. Sizlerin yaşanacak olaylara ‘Fransız kalmaması’ gerekir. Okuması, değerlendirmesi gerekiyor. Vatanımızı sevmemiz gerekir ve kendimizi iyi yetiştirmemiz gerekiyor” ifadesini kullandı.

Programın son bölümünde Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren ÇABASAN Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu, başarılı olabilmenin yollarını gençlerle paylaştı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri