Emreciksin geri döndü

Konyasporda TKİ Tavşanlı Linyitspor hazırlıkları galibiyete parolasıyla devam ediyor

Konyaspor’da TKİ Tavşanlı Linyitspor hazırlıkları galibiyete parolasıyla devam ediyor. Lig öncesi kadro dışı bırakılan ve bir süredir A2 takımı ile birlikte antrenmanlara çıkan Gökhan Emreciksin affedilerek çalışmalara başladı

 

 

Bank Asya 1. Lig’de 3. hafta TKİ Tavşanlı Linyitspor’u konuk edecek Konyaspor’da hazırlıklar galibiyete parolasıyla devam ediyor. Yeşil-beyazlı takımda,  bir günlük izin sonrasında yapılan antrenmana Gökhan Emreciksin de katıldı. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan haftanın ilk çalışmasında tüm futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Serbest koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman top tekniğine dayalı pas çalışmasıyla devam etti. 10 dakikalık koşunun ardından yapılan açma-germe hareketleriyle tamamlanan antrenmanı ikinci başkan ve mali işler sorumlusu Mehmet Uvat da izledi.

 

Konyaspor’un tecrübeli futbolcusu Gökhan Emreciksin döndü. Lig öncesi hazırlık döneminde disbiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakılan ve bir süredir A2 takımı ile birlikte antrenmanlara çıkan Gökhan Emreciksin affedilerek yeşil-beyazlı takımın önceki akşam Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yaptığı Tavşanlı Linyitspor maçı ilk antrenmanında takımla birlikte çalışmalara başladı. Gökhan hazır olması ve teknik adamlar forma vermesi halinde Linyiti maçında takımdaki yerini alacak. Aynı zamanda, kırmızı kart cezasını tamamlayan Hakan da forma giyebilecek.

 

Kartallar, dünü çift antrenmanla geçirdi. Yeşil-beyazlılar, sabah çabukluk ve koordinasyon çalışması yaptı. Teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan antrenmanda hafif sakatlığı bulunan Serbay Yağız bir süre masör Ahmet Yılmaz gözetiminde yürüyüş yaptıktan sonra tesislere geçerek tedavi oldu. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman üç grupta oynanan dar alanda top tekniğine dayalı pas çalışmasıyla devam etti. Oyuncular daha sonra kurulan istasyonlarda gruplar halinde çabukluk ve koordinasyon çalışması yaparken, antrenman top çalışması ve açma-germe hareketleriyle sona erdi. Konyaspor’da günün ikinci antrenmanı ise, akşam saatlerinde teknik ve taktik ağırlıklı olarak gerçekleştirildi. Bugün ve yarın taktik çalışacak olan temsilcimizde hazırlıklar Pazar günü ter idmanıyla tamamlanacak.

 

GALİBİYET BİZE BÜYÜK MORAL OLACAK

 

Kasımpaşa ve Kayseri Erciyesspor maçlarında iyi mücadele etmelerine rağmen gol atamadıkları için berabere kaldıklarını ve her iki maçta da galibiyeti kaçıran taraf olduklarını ifade eden genç oyuncu Rifat Erdem, TKİ Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasından alacakları galibiyetle önlerine daha güvenli ve moralli bakacaklarını söyledi. Deplasmanda alınan her puanın değerli olduğuna inandıklarını belirten Erdem, “Kayseri Erciyesspor maçında bakıldığında oyunun büyük bir bölümünde etkili olan pozisyonlara giren bizdik. Ama rakibinde etkili olduğu bölümler vardı. Bakıldığında galibiyete daha yakın olan takımın biz olduğumuzu rahatlıkla söyleyebilirim. Ama deplasmanda alınan beraberlikte iyi sonuç diye düşünüyorum. Hem Kasımpaşa hem de Kayseri Erciyesspor maçlarında iyi mücadele ettik. Tek eksiğimiz goldü. Onu da önümüzdeki ilk maçtan itibaren çözerek bir galibiyet serisi yakalamak ve ilerleyen haftalara daha güvenli ve moralli bakabilmek. Bunun için çok sıkı çalışıyoruz. İnşallah istediklerimizi sahaya yansıtırız ve sahamızda taraftarımız önünde oynayacağımız TKİ Tavşanlı Linyitspor maçından 3 puanla ayrılırız. Bunun için taraftarlarımızın da fazlasıyla desteğine ihtiyacımız var. Bizleri yalnız bırakmasınlar. Ve eskisi gibi tribünleri doldurarak destek versinler, yanımızda olduklarını göstersinler” dedi.

 

TAVŞANLI MAÇI METE KALKAVAN’IN

 

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Bank Asya 1.Lig’de 3.hafta maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Yapılan açıklamaya göre; 26 Eylül Pazartesi günü saat 20.30’da başlayacak Konyaspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasında Mete Kalkavan görev yapacak. Kalkavan’ın yardımcığlığını Süleyman Özay ve Özgür Ertem yaparken, maçın dördüncü hakemi Murat Özcan.

 

Bank Asya 1.Lig’de 3.hafta maçları ve yönetecek hakemler şöyle: 23 Eylül 2011 Cuma Saat 20:30 Karşıyaka-Elazığspor: Mustafa Öğretmenoğlu 24 Eylül 2011 Cumartesi Saat 15:30 Boluspor-Akhisar Belediye Gençlik ve Spor: Özgüç Türkalp Saat 15:30 Giresunspor-Gaziantep B.Ş.Bld.Spor: Murat Türker Saat 20:30 Ç.Rizespor A.Ş.-Göztepe A.Ş.: Bülent Yıldırım 25 Eylül 2011 Pazar Saat 15:30 Kartalspor-Kayseri Erciyesspor: Kutluhan Bilgiç Saat 15:30 İstanbul Güngörenspor-Adanaspor A.Ş.: Zafer Demir Saat 18:30 Sakaryaspor AŞ.-Bucaspor: Serkan Çınar Saat 20:30 Denizlispor-Kasımpaşa: Suat Arslanboğa 26 Eylül 2011 Pazartesi Saat 20:30 Konyaspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor: Mete Kalkavan.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri