Emre Uslu: Erdoğan korkuyor!

CNN Türk'te programa konuk olan Taraf yazarı Emre Uslu Başbakan Erdoğan hakkında çarpıcı bir iddia atarak Erdoğan'ın korktuğunu söyledi.
CNN Türk'te programa konuk olan Taraf yazarı Emre Uslu Başbakan Erdoğan hakkında çarpıcı bir iddia atarak Erdoğan'ın korktuğunu söyledi. Erdoğan'ın son dönemlerdeki sert çıkışların altında yatanın Erdoğan'ın büyük korkusu olduğunu iddia etti.
 
Geçtiğimiz günlerde "Teröristin arkasından ağlamayan insan değildir" açıklamasıyla tepkileri üzerine çeken Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven'e en ağır tepki Başbakan Erdoğan'dan geldi. "Bürokratın işi siyaset değildir" diyen Erdoğan bu sözlere katılmadığının altını çizmişti.
 
Uslu, Erdoğan'ın için şunları söyledi "Başbakanın milliyetçi çizgisinden dolayı bunu yapmıyor. Ben şunu biliyorum ki başbakan korkuyor. Korkmasının değişik gerekçeleri var. Başbakanın değişik korkuları var. Kendisi dışında herhangi birisi herhangi bir görüş beyan edildiğinde kendisine bir operasyon yapıldığını düşünüyor. Kendisi ve partisine operasyon yapıldığı düşüncesine kapılıyor" dedi.
 
Erdoğan'ın korkusunun çevresi tarafından da körüklendiğine dikkat çeken Uslu Erdoğan'ın sürekli bir panik altında olduğunu ifade ederek devam etti "Başbakan’ın yersiz korkusu yeniden depreşti. Acaba bana operasyon mu yapılıyor diye düşünmeye başladı. Başbakanın miyop bit çevresi var. Türkiye'yi dar çevreden görüyorlar. AK Parti olmazsa Türkiye çöker diye düşünen bir zümre var. Bu kesim de Erdoğan’ın bu korkusunu pompalıyor. Sanki herkes işi gücü bırakmış cemaat operasyon yapıyor, İsrail operasyon yapıyor, ABD operasyon yapıyor böyle bir düşünce var."
 
"Erdoğan'ın sürekli çevresini kontrol etmek isteyen bir yapısı var" diyerek sözlerini yineleyen Uslu "Ben başbakanın bu algının içinde boğulduğunu düşünüyorum. Recep Güven’e verdiği tepkinin de bu korkudan kaynaklandığını düşünüyorum."
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri