Emniyetten Yetim Çocuklara Kırtasiye Yardımı

İskenderun Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından başlatılan 'Mutlu Yetimler Huzurlu Toplum Projesi' kapsamında 50 yetim çocuğa kırtasiye yardımı yapıldı.Polisler, İskenderun'da yaşayan ihtiyaç sahibi, fakir yetim ve öksüz çocukları,...

İskenderun Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından başlatılan 'Mutlu Yetimler Huzurlu Toplum Projesi' kapsamında 50 yetim çocuğa kırtasiye yardımı yapıldı.

Polisler, İskenderun'da yaşayan ihtiyaç sahibi, fakir yetim ve öksüz çocukları, mahalle muhtarları ve kurumlarla işbirliği ile onlara ulaşarak devletin yardım elini uzattı. Tespit edilen 50 yetim ve yardıma muhtaç ailenin çocuklarına Emniyet Müdürlüğü lokalinde düzenlenen törenle kırtasiye yardımı yapıldı. Hayırseverler tarafından karşılanan bu yardım ile çocukların eğitim öğretim yılının başında yüzü güldü.

Düzenlenen törende bir konuşma yapan İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, ‘‘İlçe genelinde tespit ettiğimiz değerli gençlerimizin çocuklarımızın sevgiye, merhamete ve korunmaya ihtiyacı vardır. Onlarla birlikte olmak ve toplumun kıymetli parçası olduklarını hissettirmek için onlara birtakım etkinlikler düzenledik. Onların mutlu bir şekilde yetişmelerini istiyoruz." dedi.

Her zaman yanlarında olacaklarını ve devletin şefkat elini onlardan eksik etmeyeceğini belirten Başar, eğitim öğretim yılında davetli çocuklara başarılar diledi. Hayırsever kırtasiye sahiplerine de teşekkür etti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri