Emniyetten Üst Düzey Tedbirler

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Taksim’de yaşanan patlamanın hemen ardından güvenlik seviyesini en üst düzeye çıkardı. Telsiz anonsu ile tüm ekipler harekete geçti.İstanbul’da yaşanan atlama üzerine Düzce...

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Taksim’de yaşanan patlamanın hemen ardından güvenlik seviyesini en üst düzeye çıkardı. Telsiz anonsu ile tüm ekipler harekete geçti.

İstanbul’da yaşanan atlama üzerine Düzce İl Emniyet Müdürlüğü şehir merkezinde ve polis sorumluluk bölgesinde güvenlik tedbirlerini arttırdı. Alınan arama kararı gereği şüpheli araç ve şahıslar üzerinde dikkatli olunmasını isteyen emniyet yetkilileri telsiz anonsunda “İl merkezinde bir takım güvenlik tedbirleri planlandı. Yaya devriyeler çelişti farklı noktalarda devriye hizmeti yapacaklar. Şüpheli şahıs, çanta paketler üzeriden duyarlı olsunsun. AVM binasında görev alan devriyemiz özel güvenlik ekipleri ile tüm şahısların aranmasını sağlayarak gerekli incelemeler yapılacak. Tüm amirlerde mahallinde denetleyerek herhangi bir aksaklığa sebep vermeyecekler” denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri