Emniyet teşkilatından anlamlı etkinlik

Konya Emniyeti 'Yeşili Sev Doğayı Koru' projesi ile 25 günde 25 bin fidanı toprakla buluşturuyor

Türk Polis Teşkilatının 171’nci yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Konya Emniyeti 'Yeşili Sev Doğayı Koru' projesi ile 25 günde 25 bin fidanı toprakla buluşturuyor. Projenin başlangıç programında Emniyet Teşkilatı ve Konya protokolü Polis Hatıra Ormanı’na fidan dikimi gerçekleştirdi.

Polis Hatıra Ormanı'nda düzenlenen projenin açılış programına Vali Muammer Erol, Konya İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay İsmet Cansaran, Kanal 42 Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yalçın, Yönetim Kurulu Üyeleri Muammer Motorcu, Abidin Taşkazan ile kurum müdürleri ve iş adamları katıldı. Programda konuşan ve ağaç dikmenin önemine vurgu yapan Konya İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, her yıl etkinlikler kapsamında hedeflerinin kat ve kat fazlasını gerçekleştirdiklerini vurgulayarak bu yıl 25 bin fidan dikimi gerçekleştirdiklerini belirtti.

Programda konuşan Vali Muammer Erol ise dikilen fidanların gönüllerde de bir sevgi tomurcuğu oluşturması temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından protokol üyeleri, iş adamları ve emniyet teşkilatına bağlı polis ve emniyet müdürleri fidanları toprakla buluşturdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri