Emniyet Müdüründen Chp’li Vekile: Kafayı Çek, Gel Burada Bağır!

Üsküdar Validebağ’da eylemcilerle güvenlik güçleri arasındaki gerginlik dün akşam da sürdü. Bir polis müdürünün eylemcilere destek için gelen CHP Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt’e, “Kafayı çek, gel burada bağır. Hadi oradan!”...

Üsküdar Validebağ’da eylemcilerle güvenlik güçleri arasındaki gerginlik dün akşam da sürdü. Bir polis müdürünün eylemcilere destek için gelen CHP Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt’e, “Kafayı çek, gel burada bağır. Hadi oradan!” demesi dikkat çekti.

Validebağ’da süren inşaat çalışmalarını protesto eden gruba dün akşam saatlerinde çevik kuvvet polisleri biber gazı, tazyikli su ve plastik mermiyle müdahale etti. Grubun kurduğu çadırlar ise Üsküdar Belediyesi’ne ait temizlik görevlileri tarafından yıkılarak götürüldü.

Polisin müdahalesinin ardından bölgeye gelen CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, eylemcilere müdahale eden polis ekiplerine tepki gösterdi. Bu sırada bir emniyet müdürü, Öğüt’e, “Kafayı çek, burada bağır bağır. Hadi oradan! Sen kimsin?” diye bağırdı. Emniyet müdürünün sakız çiğnemesi dikkatlerden kaçmadı. Bunun üzerine CHP’lilerle güvenlik güçleri arasında kısa süreli arbede yaşandı.

Kadir Gökmen Öğüt ve CHP’liler, bir süre sonra Validebağ’dan ayrıldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri