Emniyet Müdürü Özel: Verimlilik İçin 500 Polisin Yerini Değiştirdik

Afyonkarahisar Emniyet Müdürü İbrahim Özel, son dönemde emniyette 500’e yakın personelin yerini değiştirdiklerini söyledi. Bu çalışmaların uzun bir süre aldığını belirten Özel, tüm kadroların oturduğunu, bundan sonraki çalışmaların...

Afyonkarahisar Emniyet Müdürü İbrahim Özel, son dönemde emniyette 500’e yakın personelin yerini değiştirdiklerini söyledi. Bu çalışmaların uzun bir süre aldığını belirten Özel, tüm kadroların oturduğunu, bundan sonraki çalışmaların daha verimli olacağına inandığını kaydetti.

Emniyet Müdürü İbrahim Özel, yaptığı basın açıklamasında, suç çeşitlerine karşı mücadeleden taviz vermediklerini, uyuşturucuyla mücadeleye özel önem verdiklerini kaydetti. Bu konuda belli bölgelere yönelik çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Özel, uyuşturucu kullanma yaşının oldukça düştüğüne dikkat çekti. Diğer çalışmalar hakkında da bilgi veren Özel, Polis Meslek Yüksekokulu’nun Erkmen yolu üzerindeki eski yerleşkesinde İl Emniyet Müdürlüğü binası inşa edileceğini belirtti. Özel, "Burada 67 bin metrekarelik alana yeni bir bina kurmak için girişimlerimiz oldu. Planlama yapıldı. Gelecek yılın yatırım planında yer alacak. Arazinin geri kalan kısmında bir polisevi, özel kuvvetler müdürlüğü gibi birimlerimiz için planlama yapıyoruz. Bunun dışında müdür lojmanında şehir merkezine getirmeyi düşünüyoruz." dedi.

Özel, şehirdeki en önemli olayların başında gelen hırsızlıklara karşı da yeni önlemler alacaklarını kaydetti. Bu konuda ekiplerin duyarlı olduğunu ve hızlı hareket ettiğini anlatan Özel, vatandaşın da katkısını beklediklerini dile getirdi. Özel, "Özellikle kamera sisteminin yaygınlaşması bu konuda önemlidir. Site yöneticileri, muhtarlar, iş yeri sahipleriyle bir araya gelerek şehirde kamera sistemlerinin yaygınlaştırılması için çaba göstereceğiz. İlçelerdeki mobese eksiklerini de gidermeye çalışıyoruz." sözlerine yer verdi.

İbrahim Özel, kurban alışverişlerinde kalabalıklardan yararlanarak sahte para vermek isteyen art niyetli şahıslara karşı dikkatli olmaları konusunda da uyarıda bulundu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri