Emniyet Müdürlüğü Kur’an Kursu Öğrencileri Trafik Eğitimi De Aldı

Amasya İl Emniyet Müdürlüğü, yaz boyunca Kur’an kurslarında eğitim gören öğrencilere trafik eğitim seminerleri de verildi.Trafik kazalarını en aza indirmek amacıyla 19 yaz Kur’an kursunda eğitim gören öğrenciler için İl Müftülüğü...

Amasya İl Emniyet Müdürlüğü, yaz boyunca Kur’an kurslarında eğitim gören öğrencilere trafik eğitim seminerleri de verildi.

Trafik kazalarını en aza indirmek amacıyla 19 yaz Kur’an kursunda eğitim gören öğrenciler için İl Müftülüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü ortaklaşa program düzenledi.

Belirli aralıklarla düzenlenen programlarda Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdür Vekili Celal Sarısoy, Başpolis Memuru Ömer Kılıç ve Polis Memuru Halil Aydoğduoğlu tarafından toplam 930 öğrenciye trafik eğitimi verildi.

Trafik eğitim seminerlerinde çocukların araçla seyahat ederken aracın hangi koltuğuna oturması gerektiği, emniyet kemeri kullanılmasının önemi, karşıdan karşıya geçişler ve diğer trafik kuralları konularında bilgilendirmeler yapıldı.

Yetkililer, verilen eğitimler ile çocukların trafik kuralları hakkında düşüncelerinin olumlu yönde pekiştirildiğini söyledi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri