Emniyet Amirinden YİBO'ya ziyaret

Halkapınar Emniyet Amiri Mustafa Cömert, Halkapınar Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) öğrencilerini ziyaret etti.
Konya Halkapınar İlçe Emniyet Amir Cömert, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kıraç ile birlikte Halkapınar YİBO'ya gelerek incelemelerde bulundu.
Öğrencilerle birlikte masa tenisi oynayan Cömert ve Kıraç, Halkapınar'ın herkesin yararlanacağı spor tesislerine ihtiyacı olduğunu belirtti. Okulun yemekhanesinde öğrencilere hitap eden Konya Halkapınar İlçe Emniyet Amiri Cömert, eğitimli insanların suça yönelmeyeceğini ifade etti. İnsan hayatında eğitimin çok önemli olduğunu ve öğrencilerden derslerine çok çalışmalarını isteyen Cömert, şehir içerisinde asayiş konusunda karşılaştıkları güçlükler olup olmadığı konusunda öğrencilere sorular yöneltti.
Öğrencilerden herhangi bir sorunla karşılaştıklarında 155 Polis İmdat telefonunu aramaları halinde en kısa sürede kendilerine yardımcı olacaklarını ifade eden Cömert, öğrencilerin okula ulaşımlarını sağlayan araçların denetlenmesi ve trafik güvenliği konularına daha fazla önem vereceklerini dile getirdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kıraç ise Emniyet Amir Cömert'e okulu ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri