Emniyet 1000 Polisle Operasyon Yaptı, 40 Gram Esrar Ele Geçirdi

Diyarbakır Emniyeti Müdürlüğü, dün akşam saatlerinde bin polisin katılımıyla hava destekli operasyon düzenledi. Narkotik, TEM, Özel Harekat ve Güvenlik Şube ekipleri başta olmak üzere bir çok birimin katıldığı operasyon yaklaşık 3...

Diyarbakır Emniyeti Müdürlüğü, dün akşam saatlerinde bin polisin katılımıyla hava destekli operasyon düzenledi. Narkotik, TEM, Özel Harekat ve Güvenlik Şube ekipleri başta olmak üzere bir çok birimin katıldığı operasyon yaklaşık 3 saat sürdü. Hava destekli operasyonda dedektif köpekler de kullanıldı. Operasyon sonucunda 40 gram esrar maddesi, 22 tane uyuşturucu hap ile bir tabanca ele geçirildi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü bayram öncesi ‘huzur ve güvenlik’ adıyla il genelinde büyük bir uygulama yaptı. Diyarbakır’ın merkez Sur ve Bağlar ilçesinde yoğunlaşan operasyona emniyetin bütün birimlerinden oluşan bin polis görev aldı. Hava destekli uygulama ve operasyon kapsamında cadde ve sokaklarda kimlik ve üst araması yapıldı. Kahvehane ve internet cafelerde hassas burun köpeklere arama yapan ekipler, metruk binaları da inceledi. Diyarbakır Emniyet Müdür Yardımcısı Murat İbrahim Yavuz’un yönettiği operasyona ayrıca Sur, Bağlar ve Yenişehir ilçe emniyet müdürlüklerinin birimleri destek verdi. Operasyonda 22 uyuşturucu hap, 40 gram esrar, 1 ruhsatsız tabancanın ele geçirildiği belirtildi. Ayrıca yaralama suçundan aranan bir kişinin yakalandığı açıklandı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri