Emmioğlu’ndan umre kampanyası

Kampanyaları ile adından söz ettiren Emmioğlu Giyim bu kez 25 TL karşılığında 20 kişiyi umreye gönderiyor.
BU KAMPANYA ÇOK KONUŞULACAK
Düzenlediği kampanyalar ve yaptığı indirimlerle müşterilerinin memnuniyetini kazanan Emmioğlu Giyim’den umre kampanyası. 25 TL’lik alışveriş ile 20 kişiyi umreye gönderecek olan Emmioğlu Giyim, dün kampanya tanıtımı için düzenlediği yemekli toplantıda kampanya detaylarını ve hedeflerini açıkladı. Mevlana Gül Bahçesi’nde gerçekleşen yemekli programa basının yoğun ilgisi olurken Konya’da ilk olan böyle bir kampanyanın çok konuşulacağı da dikkatlerden kaçmadı.
Emmioğlu’nda gerek bayramlarda gerekse özel günlerde düzenlenen kampanyaların dışında her yıl geleneksel hale gelen UMRE kampanyası bu kez çok konuşulacak. 15 Ocak -15 Mayıs 2009 tarihlerini kapsayan kampanya süresinde müşteriler, perakende mağazadan 25 TL ve katları ile toptan mağazadan 100 TL ve katları tutarında alışveriş yaparak kupon dolduracak. 15 Mayıs’ta tamamlanacak kampanyanın ardından 22 Mayıs’ta düzenlenecek geniş kapsamlı bir törenle çekiliş yapılacak ve 20 kısmetli müşteri Nuri Doğan Turizm güvencesiyle 21 günlük umre programına gönderilecek. Mevlana Kültür Merkezi’nde yapılacak olan çekiliş programında Sanatçı Mustafa Cihat ezgileriyle yer alırken misafirlere sürprizlerde olacak. Katılımın yüksek olacağı tahmin edilen çekiliş programının da hazırlıkları şimdiden başladı.
Bilindiği gibi geçtiğimiz yıl düzenlenen umre kampanyasında 3 kişi umreye gönderilirken birçok kişi de çeşitli hediyeler kazanmıştı. Emmioğlu Giyim olarak bu kez 20 müşteriyi umreye gönderecek olmalarından dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Emmioğlu Giyim Medya Pazarlama Halkla İlişkiler Sorumlusu İbrahim Gökay, yapılan kampanyanın yanı sıra gerçekleşecek çekiliş programının da sürpriz olduğunu belirtti. Bayramlarda okul açılışları öncesinde ve özel günlerde müşterilerin menfaatleri doğrultusunda önemli kampanyalar düzenlediklerini ve bunun devamının geleceğini her defasında ifade eden Gökay, 25 TL karşılığında 20 kişiyi umre programına göndereceklerini belirterek, “15 Ocak -15 Mayıs 2009 tarihleri arasında gün içerisinde. Perakende mağazadan 25 TL ve katları ile toptan mağazamızdan 100 TL ve katları tutarında alışveriş yapan müşterilere bir kupon verilerek bu kuponları eksiksiz doldurması istenecek. 15 Mayıs’ta oy atma işlemi son bulacak. 22 Mayıs’ta noter huzurunda çekiliş yapacağız. Bu çekiliş sonucunda Nuri Doğan Turizm güvencesiyle 20 müşterimizi 21 günlük bir umre programına göndereceğiz” dedi.
Ekonomik sıkıntının yaşandığı ve alım gücünün düştüğü günlerde alışveriş hızını arttırmak ve vatandaşların kaliteyi ucuza almalarını sağlamak için alışverişi cazip hale getirici kampanyalar düzenlediklerini yenileyen Gökay, geleceğe ait çok büyük projelerinin olduğunu belirterek, “Hedeflerimiz büyük ancak sırası geldikçe bunları müşterilerimizle paylaşacağız. Yaptığımız kampanyalara baktığımızda müşterilerimizin menfaatlerini göz önünde bulundurduğumuzu görmek mümkün. Ayrıca Emmioğlu Aile Card ile de para puan sisteminden oluşan projemiz yakın zamanda hayata geçecek. Böylelikle müşterilerimiz daha avantajlı alışverişler yapacaklar” diyerek başarılarındaki en büyük etkenin müşteri memnuniyeti olduğunu yeniledi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri