Emmioğlu’ndan 10 numara kampanya

Emmioğlu Giyim Mağazaları, 10. kampanya yılında da yine 30 kişiyi kutsal topraklarla buluşturacak. Emmioğlu Giyim Genel Koordinatörü İbrahim Gökay, "Bu yıla kadar 215 Umre'ye gönderdik. 10. kampanyamızla 30 kişi daha Umre'ye uğurlayacağız" dedi.

Konya’nın hazır giyim sektöründeki markalarından Emmioğlu Giyim Mağazaları, yeni Umre kampanyasının startını verdi. 10. kampanya yılına özel 30 kişiyi daha Umre'ye götürecek olan Emmioğlu Giyim Mağazaları, toplamda 245 kişiyi kutsal topraklarla buluşturmuş olacak. 1 Kasım itibariyle kampanyayı başlatacak olan Emmioğlu Giyim, kampanya detaylarını açıklamak üzere basın mensuplarıyla Bera Otel'de bir araya geldi.

KAMPANYA 4 AY SÜRECEK

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Emmioğlu Giyim Genel Koordinatörü İbrahim Gökay, "Emmioğlu Giyim olarak bu yıla kadar 215 kişiyi Umre’ye gönderdik. 10'uncusunu düzenleyeceğimiz bu kampanyayla toplam 245 kişiyi Umre için kutsal topraklara göndermiş olacağız. 1 Kasım 2017-9 Mart 2018 tarihleri arasında, 4 ay boyunca devam edecek kampanyada Aziziye Mahallesi Piri Mehmet Paşa Çarşısı’ndaki mağazamızdan tek seferde 75 lira ve katlarında alışveriş yapan müşterimiz kupon doldurarak 1 çekiliş hakki kazanacak. Kampanya talihlileri noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi ile belirlenecek. Çekilişimiz 16 Mart 2018 tarihinde Atiker Karatay Deluxe Toplantı ye Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Toplam 30 kişinin 14 günlük Umre ziyareti kazanacağı çekiliş sonrası kazanan talihliler 2018 yılı nisan ayı içerisinde Nasip Turizm güvencesiyle kutsal topraklara uğurlanacak. Bu yıl da her yıl olduğu gibi gönderdiğimiz müşterilerimizin huzurlu bir şekilde seyahat ye ibadet yapmaları için gayret göstereceğiz. Ayni zamanda çekiliş günü Emmioğlu Giyim Mağazaları olarak 10. kampanyamıza özel sürprizler yapacağız" dedi.

MAĞAZAMIZA BEKLİYORUZ

Kampanyanın mağazanın tüm reyonlarında geçerli olduğunu hatırlatan Gökay, "Perakende mağazamızın tüm reyonlarında bay, bayan, çocuk giyim, is giyim, manifatura ve mefruşat türlerinden alışveriş yaparak çekilişe katılmak mümkün. Bu yıl toplamda 245 kişi ile Konya'da en çok Umre'ye gönderen firma olarak bir ilki gerçekleştiriyoruz. Emmioğlu Giyim Mağazaları olarak yenilikleri yakından takip ediyoruz. Mağaza olarak zengin bir ürün gamına sahibiz. Kalitemiz ye fiyatlarımız ile insanların huzurlu bir alışveriş yapmalarını sağlıyoruz. Okul kıyafetleri ve özel türlerle de hizmet veriyoruz. Konya ve çevre bölgelerden gelen müşterilerimizin ilgisinden çok memnunuz. Umre kampanyamızdaki amacımız değerli müşterilerimiz ile kazancımızı en anlamlı şekilde paylaşmak. 10 yılda firmamız vesilesi ile Umre'ye müşterilerimizin dualarını almak bizlerin heyecan ye gayretini arttırıyor. Bu yıl da Umre'ye gidecek talihli sayımızı 30 kişi olarak belirledik. Kampanyadan faydalanmak isteyen mi4terilerimizi mağazamıza bekliyoruz'" diye konuştu.

Nasip Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yenişenol ise, “Emmioğlu Giyim ile beraber böyle bir hayırlı organizasyonda  3. Kez inşallah Emmioğlu Giyimin 30 şanslı müşterisini kutsal topraklarda misafir edeceğiz. Kâbe’ye yakın otellerde en güzel hizmetleri sunarak misafirlerimizi ağırlayacağız” dedi

ALİ İBİLEME

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri