Emmioğlu, umrecilerini yolcu etti

Emmioğlu Giyimin her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği ve bu yıl 4.sünü düzenlediği çekilişle umre programının talihlileri hafta sonu Rıza Turizm güvencesiyle kutsal beldelere hareket etti.

Emmioğlu Giyimin her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği ve bu yıl 4.’sünü düzenlediği çekilişle umre programının talihlileri hafta sonu Rıza Turizm güvencesiyle kutsal beldelere hareket etti.

6 Mayıs 2011 tarihinde yapılan çekiliş ile belirlenen 25 talihli müşteri Cumartesi tarifeli uçak ile Konya'dan direkt Cidde'ye oradan da Mekke'ye gitti. Oldukça heyecanlı oldukları gözlenen umrecilerin yakınlarıyla vedalaşmasında duygulu anlar yaşanırken ilk kez kutsal beldelere gidecek olanların mutluluğu ise gözlerden kaçmadı. Toplam 15 günlük umre programında umreciler, 12 gün Mekke’de, 5 gün Medine'de kalacaklar ve 18 Temmuz'da dönecekler. Umrecilerini yolcu etmekten büyük bir mutluluk duyduklarını söyleyen Emmioğlu Giyim Toptan Satış Yöneticisi İbrahim Gökay, “25 müşterimizi mübarek beldelere görmekten dolayı inanılmaz bir mutluluk yaşıyoruz. Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz kampanya ile şu ana kadar toplam 73 kişi umreye gönderdik. İnşallah gelecek yılda bu tür kampanyamız devam edecek. Bizi tercih eden tüm müşterilerimize ve Rıza Turizme teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Çekilişle belirlenen 25 asil adaydan 8'inin işlerinden dolayı gidemediğini bunların yerine yedek adayların gittiğini de hatırlatan Gökay, tüm umrecilere hayırlı yolculuklar diledi. Rıza Turizm Genel Koordinatörü Nuri Mucurlu ise, Emmioğlu Giyimin müşterilerinin de yer aldığı kafilelerinde en güzel hizmeti vereceklerini söyleyerek “Kafilemiz Yusuf Ulu hocamız rehberliğinde umrelerini layıkıyla yapıp dönecek. 12 günlük Mekke ve 5 günlük Medine programı ile toplam 15 günlük bir programımız olacak. İnşallah layıkıyla bu mübarek ibadeti gerçekleştirip döneceğiz” dedi. Emmioğlu Giyim'den çekilişle umre hakkı kazanan ve kafilenin en genç umrecisi olan 20 yaşındaki Hüseyin Esen ise, Emmioğlu Giyim'e teşekkür ederek, “Duygu ve heyecanımı anlatmak mümkün değil. Gitmeyi çok istiyordum ancak para olmamasından dolayı gidemiyordum. Emmioğlu Giyim'den çekiliş çıkınca ailem benim gitmemi istedi. Bu benim için anlatılmaz bir mutluluk oldu. Herkese teşekkür ediyorum” derken müşterilerden Fahrettin Ünver ise, eşinin yaptığı alışverişten kazandığı umreye eşiyle birlikte gitmenin mutluluğunu yaşadığını bildirerek Emmioğlu Giyim'e teşekkür ettiğini söyledi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri