Emirgazi unvanı sonlandırdı

Futbol Amatör 1. Küme B grubunda Kümede 6 maçtır yenilmeyen Bozkır Gençlerbirliği'nin bu unvanını geride kalan haftada Yeni Emirgazi Belediyespor sonlandırdı. Emirgazi maçı 2-1 kazandı

Futbol 1. Amatör Küme B grubunda sezonun 2. devresi oynanan müsabakalar ile başladı. Grupta ilk devreyi namaglup lider tamamlayan Bozkır Gençlerbirliği devrenin ilk maçında Yeni Emirgazi Belediyespor'a 2-1 kaybederek ilk yenilgisini aldı. Yeşil-beyazlı ekip yenilgi almasına rağmen liderliğini devam ettirdi. Yeni Emirgazi Belediyespor ise kazandığı maçla birlikte puanını 11'e çıkardı. Emirgazi ekibi 2. sırada bulunan Seydişehir Belediyespor ile arasındaki puan farkını da 1'e indirdi. Yeni Emirgazi Belediyespor aldığı bu galibiyetle Süper Gruba yükselme adına büyük bir avantaj sağlamış oldu. Grupta mücadele eden iki Seydişehir ekibinin karşılaşmasında ise kazanan takım Seydişehir Belediyespor oldu. Seydişehir Belediye ekibi 2-0 yenildiği ilk maçın rövanşını 2-1 kazanarak puanını 12 yaptı. Sarı-siyahlı ekip sıralamada ise lider Bozkır'ın ardından 2.sırada yer aldı.B grubunda 2. devre Bozkır'ın yenilmesi Seydişehir Belediyespor'un derbi rövanşını kazanması gibi bir çok sürpriz sonuçla karşılaşırken son sürpriz ise İçeri Çumra Belediyespor'un ilk puanlarını alması oldu. İçeri Çumra Belediyespor sahasında Karapınar Esnafspor'u sahasında 4-1 gibi farklı bir skorla geçerek ilk galibiyetini ve puanlarını almış oldu. Skorun farklı olması ise Çumra ekibine büyük moral verdi. Karapınar Esnafspor 8 puanda kalırken Seydişehir Gücü ise 9 puanda haftayı tamamladı. A grubunda ise 2. devre hafta sonu oynanacak mücadelelerle başlayacak.  Grupta Akşehir Belediyesi Kültürspor lider. Ilgınspor ise 13 puanla 2. sırada yer alıyor. Ilgınspor'u 11 puanlı Havzanspor takip ediyor. Yeni Meramspor ise grupta henüz puanla tanışamadı. Grubun 2. devresinin ilk haftasında  Akşehir Gençlikspor - Konya monivaspor, Havzanspor - Yeni Meramspor, Ilgınspor - Akşehir Belediye Kültürspor maçları oynanacak.

Cihanbeyli Belediyespor ise ilk haftayı maç yapmadan bay geçecek. Sezonun ilk hafta maçlarında Akşehir Gençlikspor, Konya Monivaspor'u 1-0, Havzanspor, Yeni Meramspor'u 5-0, Akşehir Belediyesi Kültürspor ise Ilgınspor'u 3-1 yenmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri