Emir Sarıgül: Asansör Kazasında En Az 2 Kişi Öldü

Şişli Belediye Başkanvekili Emir Sarıgül, asansör kazasının yaşandığı inşaat alanında incelemelerde bulundu. Sarıgül, kazada en az 2 işçinin hayatını kaybettiğini söyledi. Ölü sayısının artabileceğini belirten Sarıgül, kurtarma...

Şişli Belediye Başkanvekili Emir Sarıgül, asansör kazasının yaşandığı inşaat alanında incelemelerde bulundu. Sarıgül, kazada en az 2 işçinin hayatını kaybettiğini söyledi. Ölü sayısının artabileceğini belirten Sarıgül, kurtarma çalışmalarının devam ettiği bilgisini verdi.

Mecidiyeköy’de asansör kazasının yaşandığı inşaat alanına galan Şişli Belediye Başkanvekili Emir Sarıgül, incelemelerde bulundu. Basın mensuplarına konuyla ilgili açıklama yapan Sarıgül, asansörün 22’inci kattan düştüğünü ve asansörde bulunan işçilerden en az 2'sinin hayatını kaybettiğini bildirdi. Asansördeki işçi sayısının net olmadığını ifade eden Sarıgül, 5-6 işçinin de yaralı olduğunu, ölü sayının artabileceğini dile getirdi. Sarıgül, inşaatı mühürleyeceklerini ve gerekli her türlü incelemenin yapılacağını belirtti.

GAZETECİLERE ÇEVİK KUVVET ENGELİ

Kazanın yaşandığı inşaat alanında kurtarma çalışmaları devam ederken Olay Yeri İnceleme ekipleri de çalışmalarını sürdürüyor. Zemine çakılan asansörden çıkartılan cenazeler ise Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Hastanede görüntü almak isteyen basın mensupları ise Çevik Kuvvet polislerinin engeliyle karşılaştı. Gazeteciler, Çevik Kuvvet polisleri tarafından zorla hastane bahçesi dışına çıkartıldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri