Eminevim 3. şubesini açtı

Türkiye’de 56. Konya’da ise 3. Şubesini açan Eminevim, ev ve otomotiv sektöründe büyümeye devam ediyor. Eminevim Konevi Şubesi’nin açılışı da çok sayıda kişinin katılımıyla gerçekleştirildi
Açılışta açıklamalarda bulunan Konevi Şube Yönetici Hüseyin Karakoç,  Eminevim’in 1991 yılından bu yana hizmet verdiğini söyledi. 
 
Bu süre içerisinde 60 binin üzerinde müşterilerine teslimat gerçekleştirdiklerini ifade eden Karakoç, “Hedeflerimiz arasında sadece Konya içerisinde 60 binden fazla teslimat gerçekleştirmek olacak. Burada insanların bir çoğu evini ve aracını bizden almış durumda. Konya’daki her sokakta bir müşterimizin bizden hizmet almasını hedefliyoruz. Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek amacıyla Konevi Şube’mizi açtık. En kısa sürede şube sayımızı artıracağız. Açılışımıza gelen herkes teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
ALTIN GÜNÜ GİBİ
Eminevim’in Türkiye’de evini ve aracını almak isteyenlere yönelik ayrıcalıklar yarattığını ifade eden Karakoç, “Vatandaşımız  arabasını ve evini alırken nakit sıkıntısı çekiyorlar. Biz de kişileri bir araya getirerek ödeme güçlerine göre istedikleri yerden evini ve aracını almasını sağlıyor. Bayanların altın gününe benziyor. Bizimkisi daha büyümüş ve kurumsal bir yapıya sahip oluyor. Kişiler kendi ödeme güçlerine bir rakam belirliyor. Yine kendi ödeme güçlerine göre bu gruplar içerisinde sırayla araçlarını ve evlerini alıyorlar. Haliyle kişilerin hayali olan evlerini ve araçlarını teslimiyet ettiğimiz için memnun kalıyorlar. İnşallah bu şekilde devam eder” diye konuştu.
MEHMET AKİF SÜTÇÜ - merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri