Emenike'den sürpriz dönüş!

Şike davasında adı geçen ve Türkiye'den Rusya'ya transfer olan Emanuel Emenike ile ilgili olarak avukat Rezzan Epözdemir şaşırtan açıklamalar yaptı

Emmanuel Emenike'den sürpriz dönüş. Radyospor'a konuşan Nijeryalı yıldızın avukatı Rezzan Epözdemir Emenike'nin 'Türkiye'ye sadece gezmeye gelirim' fikrinin değiştiğini belirtti.

Epözdemir "Emenike daha önce 'Türkiye'ye futbol oynamak için gelmem' demişti. Ama artık fikri değişti. Neden olmasın? Artık top oynamak için de gelebilir. Henüz 24 yaşında. O dönemlerde o açıklamayı yaparken baskı altındaydı" dedi.

EMENİKE MUTLU OLDU

Avukat Rezzan Epözdemir yaptığı açıklamada; "27 Kasım'da yeni bir duruşma var. Bizim umudumuz beraat olacak yönünde. Hakim ile aramızda güzel diyaloglar geçti. Emenike 7 saat adliyede bekledi, yorgun antrenmana çıktı, ertesi gün maç oynadı ama durum böyle diye isyan etmedi. Aksine çok mutlu oldu. Türkiye'yi çok özlemiş. Buradaki arkadaşlarını gördüğü için çok mutlu oldu. İstanbul'un Dünya'nın en güzel kentlerinden biri olduğunu düşünüyor" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri