Elysıum Meva, Manisa Ve Bölgesinin İlk Ve Tek 17 Katlı Yaşam Alanı Olacak

Erdenler inşaat tarafından Manisa'nın Akhisar ilçesinde yapılacak Elysıum Meva konutları, Manisa ve bölgesinin ilk 17 katlı yaşam alanı olma özelliğini taşıyacak. Elysıum Meva'nın yeşil ve konfor ile bütünleşmiş bahçe mimarisinde, gerek...

Erdenler inşaat tarafından Manisa'nın Akhisar ilçesinde yapılacak Elysıum Meva konutları, Manisa ve bölgesinin ilk 17 katlı yaşam alanı olma özelliğini taşıyacak. Elysıum Meva'nın yeşil ve konfor ile bütünleşmiş bahçe mimarisinde, gerek sosyal olanakları ve gölet alanlarında vatandaşların aileleriyle geçireceği vakitler, insanları şehrin stresinden ve iş hayatının yorucu temposundan uzaklaştıracak. Elysıum Meva, iki yıl gibi kısa bir sürede bitirilecek.

Elysium Meva'nın tanıtımı, Akhisar Gülbeyaz-ı Ziyafet Restorant'ta yapıldı. Tanıtım toplantısında konuşan Erdenler Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erdenler, "Öncelikle şunu söylemeliyim ki inanarak ve istediğimizi bilerek bir proje geliştirdik. Doğru şartların oluşmasını bekledik. Yaklaşık iki yıllık gibi bir sürecin sonunda da doğru yerde, doğru zamanda doğru şartlarla hedefimizi gerçekleştiriyoruz. Bu projenin başarılı olması için sadece mimarisi, lokasyonu, konsepti yeterli değildir. İnsanlara, ihtiyaçlarını karşılamanız ve onlara farklı bir yaşam sunmanız gerekir. Biz de bu konuda projemizin özelliklerine güvendik; biz insanı hedefliyoruz, ihtiyaçlarını, yaşamının kolaylaşmasını ve kaliteleşmesini önemsiyoruz." dedi.

Projenin yeni bir yaşam alanı olduğunu söyleyenler olduğunu belirten Hasan Hüseyin Erdenler, "Akhisar’ın ve hatta Manisa bölgesinin ilk 17 katlı yaşam konum projesi olarak, bu tabii ki çok önemli bir özellik. Ama biz Erdemler ailesi olarak bu projeyi üretirken şunu hedefledik. Bambaşka bir yaşam deneyimini gerçek bir yaşam alanı oluşturmak amacımız, sadece ve sadece beton ve dört duvardan oluşan bir yapı kurmak değil, o yapıya ruh katacak olan yaşanabilir özellikleri sürdürebilir bir yönetim anlayışını oluşturmak. İnsanlar, şehrin ve iş hayatının yoruculuğunu, iş stresinden uzaklaşsınlar, evlerine mutlu dönsünler, evlerinde vakit geçirmekten keyif alsınlar. Örneğin Akhisar’ın göleti Akhisar’ın yaşam alanı için ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz." diye konuştu.

Yaşanabilir yeşil yaşam alanlarına ihtiyaç olduğunu aktaran Hasan Hüseyin Erdenler, şunları ifade etti: "Elysıum Meva, 7 bin metrekarelik bir yeşil alana sahip olacak bahçe düzenlemeleri, gölet alanları, çocuk oyun alanları, tenis kortu, basketbol sahası, kapalı açık yüzme havuzları ile örnek bir yer olacak. İstanbul’daki konut projelerini görüyoruz, duyuyoruz. Neden biz de böyle bir yaşam alanı, konut projesini Akhisar’a kazandırmayalım ki. İnsanlar daha yeşil daha yaşanabilir ve daha güvenli alanları hak ediyorlar. Hepimizin bildiği üzere Akhisarımızın futbol takımıyla, köftesi, tavuğu ile zeytin ve zeytin markaları ve daha bir çok markalarıyla her geçen gün gelişmekte ve marka şehri olma yolunda hızla ilerlemektedir. Akhisarımıza ve özellikle Akhisarlımıza saydığım yatırımları biliyor ve biz de Erdemler ailesi olarak gelecekteki Akhisar’ın inşasına katkı sağlayan bir marka olmaktan mutluluk duyuyoruz. Akhisar gelişiyor, Akhisar’ın ticari bir cazibe merkezi haline gelmesi yolunda hak ettiği yere doğru ilerliyor olması da bizlere bu projeyi yapmada vesile olma noktasında en büyük etkenlerden biridir. Özetle Akhisar’ın ticari önemini geçiş noktası üzerinde büyük şehre yakın bir lokasyon da olduğunu bilen yatırımcılar yatırımlarını Akhisar’a çeviriyor. Şehir büyüyor ve ihtiyaçları da büyüyor bu gelişmelerle birlikte bizlerde Erdenler ailesi olarak Akhisar’ın gelişmesine katkıda bulunacak en büyük konut yaşam alanı projesi Elysıum Meva hayata geçiriyoruz. Bu girişim ile sektörümüze öncü olmaktan ve bizlerden sonra yeni yaşam alanları üretmek isteyenlere örnek olmaktan da mutluluk duyuyoruz. İnşallah iki yıl gibi bir dönem içerisinde hedef Elysıum Meva'yı bitirmeyi hedefliyoruz inşallah."

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri