Elvin Mobilya ikinci şubesini açtı

Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterileriyle buluşturarak mobilya sektöründe önemli bir yer edinen Elvin Mobilya, ikinci şubesini açtı.

Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterileriyle buluşturarak mobilya sektöründe önemli bir yer edinen Elvin Mobilya, ikinci şubesini açtı. Mobilyanın kalbi olarak görülen Belh Kavşağı’nda hizmete giren mağaza, dört kattan oluşuyor ve her birinde en yeni ürünler sergileniyor. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde konuştuğumuz Elvin Mobilya Mağazaları Sahibi Adem Turna, yeni mağazanın 3 bin 500 metre kare olduğunu ifade etti. Yine kaliteli ürünleri en uygun fiyatla müşterilere sunmaya devam edeceklerini kaydeden Turna, “Yeni mağazamız 4 kattan oluşuyor ve mobilyanın yanı sıra tekstil, ev gereçleri, halı çeşitlerimizle de müşterilerimize hizmet vereceğiz. Mengene Kavşağı’ndaki diğer Elvin Mağazamızdaki faaliyetimiz de devam edecek” diye konuştu.

En yeni ürünleri görmek için tüm Konya halkını yeni mağazalarını görmeye davet eden Elvin Mobilya Sahibi Adem Turna, açılışa özel indirimler uyguladıkları, özellikle yeni evleneceklere yönelik çok özel fiyatlar belirlediklerini kaydetti.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri