Elvan: '2023 Hedeflerini Gerçekleştirmek Çok Uzaktır' İfadesini Kullanmadım

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Bakanlığı’nın Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki konuşmasında, kendisinin sabahki yaptığı sunumda, “Demir yollarında 2023 hedefini gerçekleştirmek çok uzaktır.” diye bir...

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Bakanlığı’nın Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki konuşmasında, kendisinin sabahki yaptığı sunumda, “Demir yollarında 2023 hedefini gerçekleştirmek çok uzaktır.” diye bir ifade kullanmadığını söyledi.

Bakan Elvan, “Tutanaklar açıktır. Böyle bir ifade basına geçmiş sanki benim ifade kullandığım söylenmiş gibi. Bu son derece yanlış bir ifade. Sadece orada sorulan bir soru var idi. Zannedersem ilgili muhabir arkadaş yanlış anladı. ‘Özellikle taşımacılıkta demir yolunun oranı nedir?’ diye soruldu. Biz de yüzde 3 şeklinde ifade kullandık. Onun dışında ne 2023 hedefinin yüzde 3 olduğunu, şu ana kadar yüzde 3 gerçekleşme yapıldığını söyledik ne de 2023 hedeflerine ulaşmayacağız maalesef diye ifade kulandık. Bunun düzeltilmesini istiyorum.” diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri