Elo Boost Nedir?

Elo boost kelime anlam olarak ''elo'' yani sıralama puanı ve ''boost'' (artırmak - yükseltmek) manasına gelen kelimelerden oluşuyor.

Elo boost kelime anlam olarak ''elo'' yani sıralama puanı ve ''boost'' (artırmak - yükseltmek) manasına gelen kelimelerden oluşuyor. Bizim temel alacağımız elo boost olayı LOL yani League of Legends üzerine olacak. League of Legends de  ''lig yükseltimi'' olarak Türkçeye çevrilebilir.  

Elo boost yaptırmak zorunlu bir şey değildir fakat League of Legends de lig sistemi kimi zaman o kadar sinir bozucu olabiliyor ki bazen 15 lig puanı gelirken 25+ lig puanı kaybedebiliyor oyuncular. Durum böyle olunca her biri yaklaşık 35+ dk süren yüzlerce oyun oynamak gerekiyor. Günlerce oyun oynayan, zamanını harcayan fakat istediği lige ulaşamayan oyuncu yaptırmak zorunda kalıyor. Belli bir miktar para ödeyerek hesap bilgilerini teslim ediyor ve boost işleminin başlamasını bekliyor.

 

Elo Boost Satın Almak?

 

İşte burada devreye giriyor. Hiçbir 3. Parti yazılım kullanmadan tamamen manuel, güvenli ve hızlı bir şekilde hesaplar işleme alınıyor. 7/24 mail, telefon ve canlı destek ile işlem başından sonuna kadar müşterileri memnuniyeti sağlanıyor. 

 

Profesyonel hizmet sunan Rengar.Net Türkiye’nin ilk elo boost firmalarından biri. Üstelik yalnızca elo boost değil duoq ve coaching hizmeti de sağlıyor.

 

Ban/Ceza Tehlikesi Var Mı?

 

Eğer script gibi 3. parti program, çeşitli hileler vb. gibi şeyler kullanılıyorsa bu kesinlikle tehlikeli ve ban sebebidir. Fakat Rengar.Net olarak asla bu tür programlar kullanmıyoruz bu sayede şimdiye kadar tek bir ban/ceza vakası ile karşılaşmadık. Tamamen manuel olarak boosterlarımız günün neredeyse 24 saati çalışıyorlar. Tüm oynanan maçları tek tek izleyip sizde profesyonel olduklarına zaten kanaat getirebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri