Elleri öpülesi yaşlılarımız

1824 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası dün düzenlenen iki üç ayrı etkinlik ile başladı.
İlk olarak anıt alanına çelenk sunumu ile başlayan programların ikinci halkasını Huzurevi bahçesinde verilen öğle yemeği oluşturdu. Dün son olarak Huzurevi yaşlılarımızın el emekleri olan resim ve el sanatları sergisi açıldı. Huzurevi Müdürü Mustafa Gürbüz, serginin açılışında yaptığı konuşmada elleri öpülesi yaşlılarımızın yılın belirli günleri değil her zaman için yakınları tarafından ziyaret edilmesi gerektiğini ifade etti.
Gürbüz, “Bizler burada barınan 330 yaşlımızın hepsine birer evlatları gibi bakıyoruz. Onların her türlü sorunlarının çözümünde, ihtiyaçlarının giderilmesinde tüm personel büyük bir özveri ile çalışıyor. Ancak yaşlılarımız için tüm bu çabalar yeterli gelmeyebilir. Onlar birer çocuk gibi her zaman için sevgi, şefkat ve ilgi bekleyen kişilerdir. Bizlerin verdiği sevgi ve gösterdiği ilginin yanı sıra mutlaka yakınlarının da gelmelerine, kendilerini ziyaret ederek sohbet etmelerine ve hal hatır sormalarına ihtiyaçları var. Bunun için yaşlılarımızın tüm yakınlarını bu konuda biraz daha duyarlı olmalarını istiyoruz” dedi.
Dutlukır Polis Merkezi Amiri Nedim Özata, Komiser Sezai Türker, Selçuklu Lisesi Müdürü Mehmet Mutlu, yaşlılarımızın yakınları, Huzurevi personeli ve çok sayıda davetlinin katıldığı programda Huzurevi sakinlerinden Filistinli ressam Ali Salim’in resim sergisi açıldı. Sergiyi gezen davetliler tüm eserleri ilgi ile izlerken, ressam Ali Salim’i başarısından dolayı tebrik etti. Huzurevi Müdürü Mustafa Gürbüz ve ekibi daha sonra programa katılan tüm davetlilere çeşitli ikramlarda bulunarak uzun süre sohbet etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri