“Elimizde tutmak istediğimiz oyuncular var”

Torku Konya Selçuk Üniversitesi ile sözleşmesini uzatan antrenör Aziz Bekir henüz resmi imzayı atmadıklarını belirterek, “Sözlü bir anlaşmamız oldu. Bunu bu şekilde ifade etmek daha doğru” şeklinde konuştu

Torku Konya Selçuk Üniversitesi ile sözleşmesini uzatan antrenör Aziz Bekir henüz resmi imzayı atmadıklarını belirterek, “Sözlü bir anlaşmamız oldu. Bunu bu şekilde ifade etmek daha doğru” şeklinde konuştu. Yeni sezona dair planlarını da açıklayan Bekir, “Şu anda henüz belli değil. Bütçemizin belirlenmesi ardından planlarımız daha da netleşecektir. Geçtiğimiz yıldaki gibi bir bütçe olacak gibi görünüyor şu an için. Bu durumda da geçtiğimiz seneden daha iyi bir durum olamaz. Bütçenin belirlenmesi ardından her şey daha da netleşecektir.”  dedi.

Transfer konusunda da açıklamalarda bulunan Bekir, “Birkaç oyuncu ile devam etmek istiyoruz. Görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah o oyuncularla da bir iki gün içerisinde netleşme olacaktır. İki oyuncumuzu tutmak istiyoruz. Sean Williams ve Troy De Vries olacak bunlarda. Bütçeye göre bu sayı artabilir. Bütçemiz önümüzdeki ay içerisinde netleşecek. Ama bütçe ne olursa olsun 3-44 oyuncuyu tutmak istiyoruz. Ona göre de dış transferi gerçekleştireceğiz.” şeklinde konuştu.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri